Μετά το θέατρο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο "Μπαρ"

Το στέκι της οδού Μαυρομιχάλη είναι μία έξοχη after (αλλά και pre) theatre επιλογή.

Μπαρ για μετά το θέατρο_Το Μπαρ στην Μαυρομιχάλη

Εξάρχεια και Νεάπολη 'διχάζουν' την Μαυρομιχάλη και παράλληλα ενώνονται από αυτήν, όπως επίσης συμβαίνει και με τις γειτονιές στα πέριξ της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου και καταλήγει από τη μία πλευρά (με την Ακαδημίας να αποτελεί το έτερο σύνορο). Η γεωστρατηγική θέση του εν λόγω δρόμου δίνει το προνόμιο και της εύκολης διέλευσης μετά (αλλά και πριν) από κάποια παράσταση στις κοντινές θεατρικές σκηνές. Μιλάμε άλλωστε για μία από τις οδούς της Αθήνας που έχει έντονο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον αλλά και αντίκτυπο, οπότε μια χαρά pre & after theatre προορισμός μπορεί να θεωρηθεί.

Ένα από τα hit της Μαυρομιχάλη λοιπόν είναι και το "Μπαρ", που άνοιξε τη φιλόξενη αγκαλιά της μπάρας του στα τέλη του προηγούμενου καλοκαιριού, με την ομάδα του "Three Dots & a Dash" (σ.σ. εταιρεία που ειδικεύεται σε cocktail catering, tailor made υπηρεσίες για μπαρ κλπ) να αποτελεί τη γενεσιουργό αιτία.

Μπαρ για μετά το θέατρο_Το Μπαρ στην Μαυρομιχάλη 9

Μπαρ για μετά το θέατρο_Το Μπαρ στην Μαυρομιχάλη 8

Μπαρ για μετά το θέατρο_Το Μπαρ στην Μαυρομιχάλη 7

Στο πιθανότατα πιο-ό,τι-λέει-το-όνομά-του μαγαζί της Αθήνας, το σκηνικό που συνθέτουν το σκυρόδεμα, η δίχρωμη μπάρα, τα στρατηγικά τοποθετημένα φυτά και η χαρακτηριστική φωτεινή επιγραφή ("CAVA - Οίνοι, ποτά, μπύρες, νερά, αναψυκτικά").

Μπαρ για μετά το θέατρο_Το Μπαρ στην Μαυρομιχάλη 4

Το μέρος ντύνεται μουσικά από ωραία ακούσματα και χρωματίζεται -κυρίως- από το κομψό πράσινο, που υπάρχει άλλωστε και στο εξωτερικό του. Το crowd εδώ είναι αβίαστα cool και το mood αβίαστα οικείο, κάτι που κάθε είδους στέκι έχει ανάγκη - ή οποιοδήποτε μέρος φιλοδοξεί να γίνει τέτοιο. 

Μπαρ για μετά το θέατρο_Το Μπαρ στην Μαυρομιχάλη 6

Μπαρ για μετά το θέατρο_Το Μπαρ στην Μαυρομιχάλη 2

Οι ημέρες εδώ ξεκινούν από το πρωί, με ποιοτικό καφέ και προχωρούν -ειδικά όταν τα φώτα χαμηλώνουν και ο τόνος της μουσικής ανεβαίνει- με εμπνευσμένα cocktails (signatures και κλασικά) και επιλογές από μία προσεκτικά διαμορφωμένη γκάμα με μπύρες και κρασιά. Must drink τα ρουμένια 'Maimou' και 'V Zombie', όπως και το 'Three Dots And A Dash'.

Μπαρ για μετά το θέατρο_Το Μπαρ στην Μαυρομιχάλη 5

Περισσότερες πληροφορίες

Το Μπαρ

Μαυρομιχάλη 111, Εξάρχεια
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα