Όλα όσα θα δούμε τον Οκτώβριο στο Disney+

Πρωτότυπες σειρές και ταινίες έρχονται αυτόν τον μήνα στο Disney+ για να εμπλουτίζουν την τηλεοπτική μας ατζέντα.

disney

Νέες σειρές
 

disney+

"Dear Mama"

Από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Άλεν Χιουζ, η πρωτότυπη σειρά "Dear Mama", είναι μια βαθύτατα προσωπική σειρά πέντε επεισοδίων, που αψηφά τα πρότυπα αφήγησης ενός τυπικού ντοκιμαντέρ, προκειμένου να δώσει μια διαφωτιστική ματιά στη σχέση μητέρας και γιου, Αφένι και Τούπακ Σακούρ. Η ιστορία τους καταγράφει τις δυνατότητες και τις αντιφάσεις που επικρατούσαν στις ΗΠΑ κατά την εποχή ενός επαναστατικού κύματος και της πιο κραυγαλέας δεκαετίας για την κουλτούρα του χιπ χοπ.
Έρχεται στις 4 Οκτωβρίου.

​​disney

"Ανατριχίλες"

Εμπνευσμένο από τα βιβλία του Ρ. Λ. Στάιν, οι "Ανατριχίλες", ακολουθούν μια ομάδα πέντε εφήβων στη μικρή πόλη του Πορτ Λόρενς καθώς ανακαλύπτουν σκοτεινά μυστικά που συνδέονται με τον τραγικό θάνατο ενός έφηβου, του Χάρολντ Μπιντλ, τρεις δεκαετίες νωρίτερα. Μετά από ένα αποκριάτικο πάρτι στο παλιό σπίτι των Μπιντλ, οι έφηβοι βρίσκονται σε μια νέα στοιχειωμένη πραγματικότητα όπου πρέπει να ενωθούν για να σώσουν την πόλη, μαθαίνοντας καινούργια πράγματα γι’ αυτούς αλλά και για την οικογένεια τους.
Έρχεται στις 13 Οκτωβρίου.

disney+

"Κόλιν Ρούνι: Η αληθινή ιστορία Wagatha"

Αποτέλεσε το σκάνδαλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που καθήλωσε το έθνος και πυροδότησε μια δίκη στο Ανώτατο Δικαστήριο. Οι προσωπικές ιστορίες της διάσημης Βρετανίδας, Κολίν Ρούνι, στο Instagram, για την ίδια και την οικογένεια της, πωλούνται σε μια εφημερίδα εν αγνοία της, αλλά η Κολίν θα κάνει τα πάντα για να βρει τον ένοχο.
Έρχεται στις 18 Οκτωβρίου.

disney+

"Loki" (2η σεζόν)

Ο 2ος κύκλος του "Loki" της Marvel Studios, πιάνει το νήμα από τον απόηχο του φινάλε του πρώτου κύκλου. Τώρα, ο Loki αγωνίζεται για την ουσία της Αρχής Χρονικής Μεταβλητής. Μαζί με τον Μόμπιους, τον Κυνηγό Β-15 και μια ομάδα από νέους και επανεμφανιζόμενους χαρακτήρες ο Loki περιπλανιέται σε ένα πολυσύμπαν που διαρκώς επεκτείνεται και γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνο αναζητώντας τη Σίλβι, τη Δικαστή Ρενσλέιερ, τη Μις Μίνιτς και τι πραγματικά σημαίνει να έχεις ελεύθερη βούληση και υψηλό σκοπό.
Έρχεται στις 6 Οκτωβρίου.

Νέες ταινίες

disney+

"Στοιχειωμένο Αρχοντικό"

Εμπνευσμένο από το κλασικό αξιοθέατο του θεματικού πάρκου, η ταινία το "Στοιχειωμένο Αρχοντικό", αφηγείται την ιστορία της Γκάμπι (Ροζάριο Ντόσον), μιας ανύπαντρης μητέρας, η οποία ανακαλύπτει ότι το σπίτι που κατοικεί με τον γιο της είναι στοιχειωμένο από ενοχλητικά φαντάσματα. Ελπίζοντας να αποκαταστήσει την οικογενειακή ηρεμία, η Γκάμπι στρατολογεί δήθεν εμπειρογνώμονες του υπερφυσικού για να βοηθήσουν στην απαλλαγή του σπιτιού τους από υπερφυσικούς καταληψίες. Ένα αδιάκοπο μείγμα δράσης, περιπέτειας και κωμωδίας με ένα καστ από σταρ που περιλαμβάνει τους Λακίθ Στάνφιλν, Τίφανι Χάντις, Όουεν Γουίλσον, Ντάνι Ντεβίτο, Νταν Λέβι, Τζέιμι Λι Κέρτις και Τζάρεντ Λέτο, το "Στοιχειωμένο Αρχοντικό" γράφτηκε από την Κέιτι Ντίπολντ και σκηνοθετήθηκε από τον Τζάστιν Σιμίν
Έρχεται στις 4 Οκτωβρίου.

"Ο Μπαμπούλας"

Η ταινία, "Ο Μπαμπούλας", είναι ένα θρίλερ τρόμου από το μυαλό του συγγραφέα Στίβεν Κινγκ. Η μαθήτρια Σέιντι Χάρπερ και η μικρότερη αδερφή της, Σόγιερ, προσπαθούν να συνέλθουν από τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους, χωρίς ιδιαίτερη στήριξη από τον πατέρα τους, Γουίλ, έναν ψυχοθεραπευτή που παλεύει κι ο ίδιος με τη θλίψη του. Όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται απροσδόκητα στο σπίτι τους αναζητώντας βοήθεια, αφήνει πίσω του ένα τρομακτικό υπερφυσικό πλάσμα, που επιτίθεται σε οικογένειες και τρέφεται από τον πόνο των θυμάτων του.
Έρχεται στις 11 Οκτωβρίου.

"Μια φορά σε ένα στούντιο"

Μία γιορτή των πολυαγαπημένων χαρακτήρων της Disney Animation, σε μια χαρούμενη, διασκεδαστική και συγκινητική ταινία, γεμάτη αστέρια, όπου μαζεύονται για να βγάλουν μια θεαματική ομαδική φωτογραφία και να γιορτάσουν την 100ή επέτειο της Disney.
Έρχεται στις 16 Οκτωβρίου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.