Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

All of Us Strangers All of Us Strangers

Βασισμένο στο μυθιστόρημα "Strangers" του Taichi Yamada, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Άντριου Χέιγκ, η δραματική ταινία της Searchlight Pictures "Άγνωστοι μεταξύ μας", θα είναι διαθέσιμη στις 24 Απριλίου, αποκλειστικά στο Disney+. O Άντριου Σκοτ, υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα α' ανδρικού, και ο Πολ Μεσκάλ πρωταγωνιστούν σε αυτό το λιτό ψυχογράφημα που ισορροπεί μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, με γερές δόσεις ρομαντισμού και συγκίνησης, και το οποίο προτάθηκε φέτος για 6 βραβεία BAFTA. 

All of Us Strangers
All of Us Strangers

Η υπόθεση
Ένα βράδυ στη σχεδόν άδεια πολυκατοικία του στο σύγχρονο Λονδίνο, ο Άνταμ (Σκοτ) έχει μια τυχαία συνάντηση με τον μυστηριώδη γείτονα του, Χάρι (Μέσκαλ), ο οποίος τρυπώνει στην καθημερινή του ζωή, διαταράσσοντας την. Καθώς καλλιεργείται μια σχέση μεταξύ τους, ο Άνταμ βυθίζεται στις αναμνήσεις του παρελθόντος και βρίσκει τον εαυτό του να επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι, όπου οι γονείς του (Κλερ Φόι, Τζέιμι Μπελ), φαίνεται να ζουν, ακριβώς όπως ήταν την ημέρα που πέθαναν, 30 χρόνια πριν.

Δείτε το τρέιλερ:


Η Searchlight Pictures παρουσιάζει, σε συνεργασία με την Film4, την TSG Entertainment και την Blueprint Pictures, την ταινία "Άγνωστοι Μεταξύ Mας", σε παραγωγή των Γκράχαμ Μπρόντμπεντ, Πιτ Τζέρνιν και Σάρα Χάρβεϊ Harvey

Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
25/04/2024

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.