"Only Murders in the Building": Ανακοινώθηκε η 4η σεζόν της σαρωτικής κωμικής σειράς

Με το χθεσινό φινάλε της 3ης σεζόν ανακοινώθηκε ο νέος κύκλος επεισοδίων που θα ενώσει και πάλι την αγαπημένη πρωταγωνιστική τριάδα.

only murders


Μετά από τρεις απολαυστικές σεζόν που ανέδειξαν το "Οnly Murders in the Building" ως την most-watched πρωτότυπη κωμωδία του Hulu, η αγαπημένη σειρά επιστρέφει το 2024 με την τέταρτη σεζόν. Η παύση εργασιών που προέκυψε από την απεργία των Σεναριογράφων και Ηθοποιών της Αμερικής είχε αφήσει και το "Only Murders" σε ένα μετέωρο στάδιο, όμως οι δημιουργοί Στιβ Μάρτιν και Τζον Χόφμαν επανέρχονται, όπως και το πρωταγωνιστικό τρίο με τους Μάρτιν, Μάρτιν Σορτ και Σελίνα Γκόμεζ.

Η τρεις πρωταγωνιστές ζουν στο ίδιο συγκρότημα διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη, το Τhe Arconia, και το μόνο που τους συνδέει (αρχικά) είναι ένα κοινό χόμπι: οι φόνοι. Κάθε σεζόν παρουσιάζει ένα θύμα και ακολουθεί τους Τσαρλς (Μάρτιν), Όλιβερ (Σορτ) και Μέιμπελ (Γκόμεζ) καθώς αναζητούν τον δολοφόνο. Η τρίτη σεζόν χάρισε στο κοινό δυο εξαιρετικές guest εμφανίσεις, την Μέριλ Στριπ στο ρόλο μιας άπειρης ηθοποιού που συμμετέχει στη νέα παράσταση του Όλιβερ για το Broadway, και τον Πολ Ραντ ως τον πρωταγωνιστή του θεατρικού αλλά και το θύμα της τρίτης υπόθεσης που αναλαμβάνουν οι πρωταγωνιστές μας. 

only murders

Το φινάλε της τρίτης σεζόν κυκλοφόρησε χθες, 3 Οκτωβρίου, και μαζί ανακοινώθηκε και η βέβαιη επόμενη σεζόν που θα φέρει στο προσκήνιο ένα νέο έγκλημα που θα απασχολήσει την πιο παράδοξη και αξιαγάπητη τριάδα. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.