Antzi Studios & Apartments

Ατμόσφαιρα next door!


Σημείο αναφοράς για χαλαρές, value for money εξορμήσεις στην Αίγινα, το γλυκύτατο οικογενειακό ξενοδοχείο στην Πέρδικα­ σε κερδίζει με τη ρομαντική ατμόσφαιρα και τα ευρύχωρα στούντιο και δωμάτια, από τα οποία ξεχωρίζουν οι τέσσερις ατμοσφαιρικές πετρόχτιστες σουίτες.

Σε ιδανική θέση, στο γραφικό παραδοσιακό ψαροχώρι με τον πλακόστρωτο πεζόδρομο δίπλα στη θάλασσα, το «Antzi Studios & Apartments» συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση στα hot spots του νησιού με τη χαλάρωση και την ιδιωτικότητα στον κήπο με την όμορφη πισίνα και στα καλαίσθητα δωμάτια με τα απαλά χρώματα και την όμορφη θέα. Στην περαντζάδα της Πέρδικας βίσκεται και η διάσημη ψαροταβέρνα «Ο Νώντας» της ίδιας ιδιοκτησίας, για υπέροχα νηστίσιμα τη Μ. Παρασκευή, μαγειρίτσα, ντόπιο κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες και κόκκινα αβγά το βράδυ του Μ. Σαββάτου και σουβλιστά εδέσματα την Κυριακή του Πάσχα.

Πέρδικα, Αίγινα, 2297061233, www.antzistudios.gr, Antzi studios

TIP Δεν χρειάζεται να πάρετε αυτοκίνητο για τις λειτουργίες. Η περιφορά του Επιταφίου και η Ανάσταση στο εκκλησάκι του Αγίου Σώστη, πάνω στη μύτη του ακρωτηρίου της Πέρδικας και με φόντο τη θάλασσα, είναι μαγεία.

Ο χάρτης

Τηλ. 22970/61233

Site: http://angelina-aegina.gr

Facebook:


Οι προτάσεις