Hilton Athens

Family Easter fun  


Tην παράδοση με τη ζεστή ατμόσφαιρα, τις γεύσεις της γιορτής και τη γήινη πολυτέλεια με τις έξυπνες ιδέες για δημιουργική απασχόληση των παιδιών συνδυάζει και φέτος το Πάσχα το εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας, δίνοντάς μας ιδέες για γευστικές εξόδους αλλά και –γιατί όχι;– για μικρές αποδράσεις μες στην πόλη. Το κλασικό meeting point «Βυζαντινό» μας περιμένει τη Μεγάλη Παρασκευή με à la carte menu με νηστίσιμα εδέσματα και θαλασσινά και το Μ. Σάββατο με αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πλούσιο μπουφέ. Την Κυριακή του Πάσχα γιορτάζει με αρνί, παραδοσιακό μπουφέ, μεγάλη ποικιλία γλυκών και ζωντανή μουσική.

Σε μια χαριτωμένη παιδική γωνιά εντός του εστιατορίου, τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά από ανιματέρ, ενώ ο δικός τους χαμηλός μπουφές τούς περιμένει να σερβιριστούν μόνα τους! Αν, πάλι, θέλετε να παρατείνετε τη διαμονή σας, σημειώστε την προσφορά μόλις € 179 το δίκλινο με πρωινό. Ειδικές τιμές για οικογένειες αλλά και δωρεάν πάρκινγκ και για τους πελάτες του εστιατορίου συμπληρώνουν το πακέτο.

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Ιλίσια, 2107281100, 2107281400 («Βυζαντινό»), 2107281402 («Galaxy»), www.hiltonathens.gr

TIP Εκτός από το «Βυζαντινό», και το «Galaxy Bar» την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα ανοίγει από τις 3 μ.μ., ό,τι πρέπει για καφέ με πανοραμική θέα στην ανοιξιάτικη Αθήνα.

Ο χάρτης

Βασ. Σοφίας 46

Τηλ. 210/7281000

Site: https://www.hiltonathens.gr/

Facebook:


Οι προτάσεις