Κυρίμαι

Με άρωμα Ιστορίας


Tο κορυφαίο ιστορικό ξενοδοχείο της Μάνης –διεθνώς βραβευμένο στο είδος του– έχει γράψει τις δικές του συναρπαστικές σελίδες στο libro d’oro της boutique φιλοξενίας κι έχει χτίσει­ ένα πιστό κοινό. Συνδυάζοντας τις ατμοσφαιρικές κτιριακές εγκαταστάσεις που κάνουν κάθε δωμάτιο μοναδικό, την υπέροχη θέα στον εμβληματικό βράχο του Κάβο Γκρόσο και τη χειροποίητη πολυτέλεια, κάνει το Πάσχα στον ατμοσφαιρικό Γερολιμένα και στην απρόσμενα ανθισμένη Μάνη μοναδική εμπειρία.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στο εστιατόριό του (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018), που αναδεικνύει τις τοπικές γεύσεις και τα αρώματα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ο νέος, ταλαντούχος σεφ Αλέξανδρος Κάρλος, έχοντας μαθητεύσει δίπλα σε μεγάλους σεφ, συνεχίζει να υπηρετεί τη φιλοσοφία του «Κυρίμαι» για την ανάδειξη και την προβολή της ελληνικής –και ειδικότερα της μανιάτικης– γαστρονομίας.

Γερολιμένας, Λακωνία, 2733054288, www.kyrimai.gr, Kyrimai Hotel

ΤΙP Η παραθαλάσσια περιφορά του Επιταφίου στον Γερολιμένα, που ξεκινάει από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, αλλά και η αναστάσιμη λειτουργία στο μητροπολιτικό ναό Οιτύλου, σε ένα μπαλκονάκι στο κάστρο, αποτελούν εμπειρία.

Ο χάρτης

Τηλ. 27330/54288

Site: http://www.kyrimai.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/kyrimai/


Οι προτάσεις