Elatos Resort & Health Club

Μαγική Λαμπρή μες στα έλατα  


Αγκαλιασμένο από τα καταπράσινα έλατα του Παρνασσού και απλωμένο αμφιθεατρικά σε μια έκταση εκατό στρεμμάτων, το εμβληματικό resort «Elatos Resort & Health Club» δημιουργεί την τέλεια πασχαλινή ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους μόλις δύο ώρες μακριά από την Αθήνα.

Θαλπωρή και άνεση δίπλα στο τζάκι στο ξύλινο σαλέ σας, χαλάρωση στο alpine κεντρικό καθιστικό που ατενίζει τις πανέμορφες πλαγιές, βουτιές στη διάσημη πισίνα με την υπέροχη θέα αλλά και στιγμές διασκέδασης με την ομάδα Μικρός Νότος και τη νέα τους παράσταση «Αισώπου Φίλοι» είναι ορισμένα από τα στιγμιότυπα που θα κάνουν αξέχαστες τις πασχαλινές διακοπές στο «Elatos Resort & Health Club».

Τα πασχαλινά πακέτα ξεκινούν από € 330 ανά ημέρα για τρεις διανυκτερεύσεις, με ημιδιατροφή για δύο άτομα κι ένα παιδί έως 10 ετών, ενώ η τέταρτη διανυκτέρευση προσφέρεται με 50% έκπτωση. Περιλαμβάνει το νηστίσιμο δείπνο της Μ. Παρασκευής, το αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου και το γεύμα της Κυρια­κής του Πάσχα.

Θέση Ίταμος, Αγόριανη, 2234061162-3, www.elatosresort.gr

ΤΙP
Ανήμερα της Λαμπρής, το παραδοσιακό ψήσιμο ξεκινάει από νωρίς στο resort! Μη χάσετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ένα μασάζ στο Elatos Spa.

Ο χάρτης

Τηλ. 22340/61162-3

Site: www.elatosresort.gr

Facebook:


Οι προτάσεις