Poseidonion Grand Hotel

Γκράντε εμπειρία Σπετσών


Hφετινή σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη για το εμβληματικό ξενοδοχείο –και συνώνυμο– των Σπετσών «Poseidonion Grand Hotel», με φόντο ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα σκηνικά της Ελλάδας. Ειδικά τις ημέρες του Πάσχα, καθώς χρώματα και αρώματα πλημμυρίζουν κάθε γωνιά του νησιού, το ιστορικό grand hotel ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους καλεσμένους του προσφέροντας αυθεντικά ζεστή φιλοξενία στα δωμάτια και στις σουίτες του με την απαράμιλλη κομψότητα και αξέχαστες στιγμές στις αρχοντικές σάλες, στους ολάνθιστους κήπους με τις αρωματικές λεβάντες και τους εξωτικούς φοίνικες και, βέβαια, στη θρυλική βεράντα σήμα κατατεθέν, που επιβλέπει την Πλατεία Ποσειδωνίου.

Τη  μοναδική­  πασχαλινή εμπειρία στο «Poseidonion Grand Hotel» συμπληρώνουν αρμονικά οι γαστρονομικές προτάσεις του ταλαντούχου σεφ Σταμάτη Μαρμαρινού, από τις νηστίσιμες επιλογές μέχρι το πλούσιο αναστάσιμο δείπνο αλλά και το παραδοσιακό πασχαλινό γεύμα, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα ένα πληθωρικό brunch θα γράψει τον πιο νόστιμο επίλογο. Αργότερα μέσα στη σεζόν ανοίγει τις πόρτες του το βραβευμένο εστιατόριο «On the Verandah» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018), όπου οι επισκέπτες του νησιού και του ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γευστικές δημιουργίες με μοναδική θέα στον Αργοσαρωνικό.

Σπέτσες, 2298074553, www.poseidonion.com

TIP Κορυφαία στιγμή του σπετσιώτικου Πάσχα είναι ασφαλώς η συνάντηση όλων των Επιταφίων στην Πλατεία Ποσειδωνίου με την έντονα υποβλητική ατμόσφαιρα.

Ο χάρτης

Οι προτάσεις