afieroma

Τα top παγωτά της Αθήνας

Βρήκαμε και δοκιμάσαμε τα πιο ψαγμένα παγωτά σε παραδοσιακά εργαστήρια και μοντέρνα ζαχαροπλαστεία.

Kayak boutique

Kayak boutique

Sorbet mango με γιασεμί και τζίντζερ: η ολόφρεσκη αίσθηση του μάνγκο πάνω απ' όλα, με το γιασεμί να προσθέτει ανατολίτικη μαγεία και το παιχνιδιάρικο τζίντζερ να εμφανίζεται κλεφτά στο τέλος. Εκρηκτικά αρώματα σ' ένα σορμπέ ζωντανό, καλοκαιρινό και ικανό να σου φτιάξει το κέφι. Η εξωτική απόδραση εξασφαλισμένη! (Kayak)

Dark forest: πλούσια σοκολάτα manjari, γνήσια βανίλια και βατόμουρα μαζί με το χυμό τους, που προσθέτουν φρουτένιο άρωμα και ισορροπούν τη γλύκα της σοκολάτας. Θα το λατρέψουν οι chocomaniacs. Μιά βόλτα στο δάσος, έτσι γι' αλλαγή...(Kayak)

Lemongrass: έντονα δροσερό, με ευγενική και καθαρή αίσθηση λεμονιού -περισσότερο από lemongrass- και απολαυστική, βελούδινη υφή. Η απόλυτη δροσιά γιά το καλοκαίρι (Kayak).

Η πρωτοποριακή μικρή βιοτεχνία παγωτών Kayak δημιουργήθηκε το 1993, με στόχο παγωτά μόνο με φρέσκα υλικά και συνταγές χωρίς συμβιβασμούς. Το πρώτο παγωτό με αλκοόλ (σορμπέ σαμπάνια), αλλά και το πρώτο αλμυρό (σορμπέ ντομάτα με βασιλικό), τα πρώτα βιολογικά παγωτά, η συνεργασία με τον διάσημο Pierre Herme, οι κομψές concept boutiques και, κυρίως, οι συνταγές που ξεπερνούν τη φαντασία και ανανεώνονται συνέχεια, την καθορίζουν. Η εταιρία μεγάλωσε, αλλά το παγωτό της παρέμεινε βιοτεχνικό.

Kayak boutique Kασσαβέτη 10 , Κηφισιά , τηλ. 210 8014329 , www.kayak.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: