Βρήκαμε και δοκιμάσαμε τα πιο ψαγμένα παγωτά σε παραδοσιακά εργαστήρια και μοντέρνα ζαχαροπλαστεία.
Fresh
Τα γνωστά ζαχαροπλαστεία Fresh ποντάρουν στα καλά υλικά και στην τεχνική του βραβευμένου chef patissier Alain Chartier...
Capuccino: σαν να έκανες παγωτό τον πετυχημένο καφέσου, με το πυκνό αφρόγαλα και τον απολαμβάνεις. Εξαιρετική αίσθηση καφέ, κρεμώδης αφρός, κόκκοι καφέ που σπάνε στο στόμα και κοντράρουν τη βελούδινη υφή του παγωτού (Fresh).
Σορμπέ φράουλα 0%: ζωντανή αίσθηση πολτοποιημένης, ώριμης και αρωματικής φράουλας . Η πιο φρουτένια πρόταση (Fresh).
Cheesecake φράουλα: cheesecake σε έκδοση παγωτού με ωραίο μπισκότο, διακριτική φράουλα και ελαφριά κρέμα (Fresh).
Τα γνωστά ζαχαροπλαστεία Fresh ποντάρουν στα καλά υλικά και στην τεχνική του βραβευμένου chef patissier Alain Chartier, που τα πάει καλά τόσο με κλασικές όσο και με δημιουργικές συνταγές και θα λέγαμε ότι διανύουν την καλύτερή τους περίοδο.
TIP: