Πώς έχει καταφέρει ένα εστιατόριο στον Καρέα να γίνει προορισμός για τους ψαροφάγους όλης της πόλης; Οι αδερφοί Κωβαίου δίνουν την απάντηση ξεκινώντας από την εκλεκτή πρώτη ύλη, με πεντανόστιμα ψάρια πρώτης κατηγορίας (ροφοί, σφυρίδες, συναγρίδες, στήρες, φαγκριά) που έρχονται μόνο από τους καλύτερους ψαρότοπους της Ελλάδας. Θα τα απολαύσεις με διάφορους τρόπους (αχνιστά, σεβίτσε, ταρτάρ, καρπάτσιο ή και head-to-tail, με κάθε κομμάτι να μαγειρεύεται διαφορετικά). Φυσικά τώρα τη Σαρακοστή, στη σάλα με τις κυκλαδίτικες αναφορές και το συνταρακτικό πανόραμα ολόκληρης της πόλης και του Αργοσαρωνικού να απλώνεται μπροστά σου, δίνουμε βάση και στα φρέσκα όστρακα και θαλασσινά, ωμά ή σε δημιουργικά πιάτα, όπως η καρμπονάρα με συμιακό γαριδάκι και άγρια χόρτα από τη Σχοινούσα (προβάτσες και καρδαμίδες). Ανοιχτά τις καθημερινές και το σαββατοκύριακο από τη μία το μεσημέρι.
Tip: Δοκίμασε δυσεύρετες νοστιμιές, όταν υπάρχουν, όπως οι κολιτσάνοι (θαλάσσιες ανεμώνες), αιθέρια τηγανισμένοι σε κουρκούτι.
Παύλου Μελά 13, Βύρωνας
Τηλ. 2107640240
Site: http://www.balconycyclades.com
Facebook: https://www.facebook.com/balconycyclades/