WAGAMAMA

Καινούργια υπέροχα γλυκά


Π ολύ γλυκό χειμώνα ετοιμάζει το εξαιρετικό «wagamama» της Κηφισιάς για όλους τους aficionados του ολόφρεσκου φαγητού του. Στην ανανέωση του καταλόγου των γλυκών με νέες επιτυχημένες συνταγές που έχουν ήδη αγαπηθεί στη μαμά Αγγλία­ κι ετοιμάζονται να κατακτήσουν και τις υπόλοιπες χώρες πρωταγωνιστούν το Chocolate layer cake και το Υuzu lemon tart.

Για ένα σούπερ γεύμα θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με ένα steak bulgogi με νούντλς ή ένα Special rainbow roll για τους λάτρεις του σούσι και να γλυκαθούμε με το Chocolate layer cake, του οποίου οι πλούσιες στρώσεις σοκολάτας και φουντουκιού συνδυάζονται με παγωτό βανίλια (μπορούμε και να το μοιραστούμε αν οι ενοχές για τόση γλύκα είναι υπερβολικά πολλές…). Άλλο σούπερ σενάριο είναι να προτιμήσουμε ένα μπολ αχνιστό ράμεν, ας πούμε το Chili chicken ramen με ζωμό κοτόπουλου, νουντλς και λαχανικά με... τίτλους τέλους τη Yuzu lemon tart: η τραγανή ζύμη και το λεπτό λεμονάτο της άρωμα συνδυάζονται τέλεια με την πικάντικη γεύση του ράμεν.

Η επιτυχία του «Wagamama» στην Ελλάδα εδώ κι εννιά χρόνια σημαίνει πολλά για την ποιότητα του φαγητού και των υπηρεσιών που προσφέρει. Η φιλοσοφία Kaizen, που αποτελεί και το μότο της αλυσίδας (σημαίνει «καλή αλλαγή», «συνεχής βελτίωση»), είναι για το «Wagamama» καθημερινή πραγματικότητα.

Κασσαβέτη 3, Κηφισιά, 2108013100

Ο χάρτης

Κασσαβέτη 3, Κηφισιά

Τηλ. 2108013100

Site:

Facebook:


Τα εστιατόρια