DOS HERMANOS

25 χρόνια Μεξικάνοι από κούνια!


Γενέθλια για το «Dos Hermanos» που, πιο φρέσκο και ανανεωμένο από ποτέ, γιορτάζει φέτος τα 25 του χρόνια με πολύ εντυπωσιακό τρόπο: ένα μεγάλο διαγωνισμό που στέλνει δύο τυχερούς στο Μεξικό για δέκα ημέρες με όλα τα έξοδα πληρωμένα και φανταστικά δώρα για όλους!

Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το 1992, το «Dos Hermanos» έγινε αμέσως ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της πόλης και σημείο αναφοράς για το καλό μεξικάνικο φαγητό. Ο χώρος με τα εκρηκτικά χρώματα, τα παραδοσιακά μεξικάνικα αντικείμενα και τα χαρακτηριστικά ξύλινα παράθυρα σε ταξιδεύει υπέροχα σε κάποια γειτονιά του Μεξικού.

Όσο για το φαγητό; Fajitas και enchiladas να πεθαίνεις, τραγανά tacos, ζουμερά burritos, χορταστικές quesadillas και ακόμη πολλές μοναδικές δημιουργίες, όπως η κακτοσαλάτα με κομμάτια φρέσκου κάκτου! Τα πάντα φτιάχνονται εδώ από τον chef patron Πίτερ Μαραγκό και την ομάδα του, ενώ τα μπαχαρικά και η μεγάλη ποικιλία πιπεριών chili έρχονται απευθείας από το Μεξικό.

Εκπληκτικές Μargaritas σε διάφορες βερσιόν, εξωτικά κοκτέιλ με παλαιωμένη τεκίλα και κάθε Παρασκευή και Σάββατο βραδιές «Live salsa», με Κουβανούς μουσικούς και πολύ χορό, συμπληρώνουν τέλεια την αυθεντική μεξικανική εμπειρία!

Κυριαζή 24, Κηφισιά, 2108087906, www.doshermanos.gr, Dos Hermanos | mexican cuisine

Ο χάρτης

Κυριαζή 24, Κηφισιά

Τηλ. 2108087906, 2108017337

Site: https://www.doshermanos.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/doshermanos.gr/


Τα εστιατόρια