Αντλώντας έμπνευση από το ελληνικό συνταγολόγιο κι αναδομώντας το ελεύθερα με βάση την
εξαιρετική ελληνική πρώτη ύλη και οδηγό τη δημιουργική φαντασία και την κοφτερή τεχνική, ο
ταλαντούχος σεφ Νίκος Λειβαδιάς προσφέρει μια συναρπαστική γαστρονομική εμπειρία με
φόντο την ολόλαμπρη Ακρόπολη, σε ένα από τα πιο κομψά και ατμοσφαιρικά, μεγάλα
εστιατορικά σαλόνια της Αθήνας, που αποτελεί – όχι τυχαία – σταθερό σημείο συνάντησης των
αστικών τζακιών της πόλης, αλλά και των upscale διεθνών επισκεπτών της εξίσου.Η ομάδα
των σομελιέ προσφέρει υποδειγματική καθοδήγηση στην πλούσια κάβα του εστιατορίου, ενώ το
εξαίρετο σέρβις και η συνοδεία πιάνου προσθέτουν επιπλέον αίγλη στη γαστρονομική εμπειρία. Χρυσός Σκούφος.
Μενού Αγίου Βαλεντίνου
Φρέσκιες γαρίδες μαριναρισμένες με φρούτο του πάθους και νεροκάρδαμο
Χειροποίητα ‘agnolotti’ με πατάτα, τρούφα και μανιτάρια στο ζωμό τους
Φιλέτο γάλακτος με πατάτες νέας σοδειάς, αυγοτάραχο και καφέ ‘arabica’
Bouquet de roses by Arnaud Larher
Μους σοκολάτας γάλακτος με ‘ganache gianduja’ και μους πικρής σοκολάτας με βατόμουρο και brownies
Χρέωση κατ’ άτομο € 75
Ο χάρτης
(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα, Κέντρο