Η διάσημη κουζίνα του Nobu συναντά το ονειρεμένο location του εστιατορίου στον
κόλπο του Αστέρα και το δείπνο γίνεται εμπειρία, τόσο τον χειμώνα στη μινιμαλιστική
σάλα με την ανοικτή κουζίνα όσο και το καλοκαίρι στην ασυναγώνιστη βεράντα με θέα
τη θάλασσα. Πέρα από το εμβληματικό blackcod και το σταθερά κορυφαίο sushi, οι
επικεφαλής σεφ της κουζίνας Τόνυ Βρατσάνος και Θωμάς Κουράκος προτείνουν ακόμα ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ σαν τα dumplings με γαρίδα Κοιλάδας, σοςφουαγκρά και
χαβιάρι, οι γαρίδες Κοιλάδοςnewstyleκαι το κορυφαίο WagyuA5 μαγειρεμένο με
ιαπωνική λεπτότητα στη robata. Το άριστα εκπαιδευμένο σέρβις, τα υψηλού επιπέδου
κοκτέιλ από το «UmiBar» και η εμπλουτισμένη λίστα κρασιών σφραγίζουν την
εμπειρία. Πλέον, τα Σαββατοκύριακα ανοίγει από νωρίς και είναι ωραία ιδέα για ένα διαφορετικό brunch. Χρυσός Σκούφος. [P]
Μενού Αγίου Βαλεντίνου
Oysters Three Ways
Crispy Unagi with Bottarga Yuzu
Sushi and Clear Seafood Tomato Soup
Baby spinach Salad with Lobster and Fresh Truffle
Salmon with Mango miso, Fennel and Beetroot
Wagyu (Kagoshima A5) with Tomato Teriyaki
Valentine’s Jirenma (Dilemma)
Χρέωση κατ’ άτομο € 130 Special St. Valentine’s Cocktails and Champagne St. Valentines Cosmo 18€ Love in Bubbles 22€ Vintage Taittinger Comtes De Champagne Blanc De Blancs Brut 2007 Bottle: 350€ | Glass: 60€