Λάμψη , αρχοντιά, στυλ και μητροπολιτική ατμόσφαιρα, στο εμβληματικό ρεστοράν της
Μεγάλης Βρετανίας που σε καθηλώνει με τη θέα της Ακρόπολης, το εσωτερικό design, το
σέρβις και την κοσμοπολίτικη και βαθιά νόστιμη σύγχρονη κουζίνα του.
Μάρμαρο και ξύλο, αναπαυτικές πολυθρόνες, εντυπωσιακά φωτιστικά και φίνα art de la
table δημιουργούν ένα σύγχρονο αστικό στυλ που συμπληρώνεται από τις κομψές
παρουσίες των συνδαιτυμόνων.
Ο βραβευμένος με Χρυσούς Σκούφους σεφ Νίκος Λιόκας έχει δημιουργήσει ένα «έξυπνο»
μενού που καλύπτει σχεδόν όλες τις γαστρονομικές αναζητήσεις και ιδιαιτερότητες των
πελατών ελληνων και ξένων , μέσα από το οποίο αναδεικνύονται οι γαλλικές τεχνικές του η
φινέτσα του και η ιδιαίτερη αγάπη του στο ψάρι. Δίπλα του πάντα ο executive chef
Αστέριος Κουστούδης αλλά και ο σομελιέ Βαγγέλης Ψωφίδης ο οποίος έχει δημιουργήσει
μια εξαιρετική λίστα κρασιών προτεινοντας με την εμπειρια που τον διακρίνει άλλοτε πιο
κλασικό και άλλοτε ένα pairing σύγχρονων τάσεων.Ιδιαίτερα φινετσάτα και τα επιδόρπια
του πολύ καλού chef patissier Αλέξανδρου Κούφα. Χρυσός
Σκούφος.
Μενού Αγίου Βαλεντίνου
Χτένια καρπάτσιο, παγωτό αχινού, ανθός πανσέ
Φαγκρί ποελέ, μοσχολέμονο, τσίλι, ταπιόκα και σάλτσα με γάλα καρύδας
Φιλέτο μόσχου Wellington, τρούφα, ρολάκια πατάτας με πράσο και σάλτσα Μαδέρα
Bouquet de roses by Arnaud Larher
Μους σοκολάτας γάλακτος με ‘ganache gianduja’ και μους πικρής σοκολάτας με βατόμουρο και brownies
Χρέωση κατ’ άτομο € 85
Ο χάρτης
(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα, Κέντρο