Chocolat Royal

-


Το καλοκαιρινό κοντέρ θα ανάψει στο all day spot του Θησείου, το Chocolat Royal. Στην πιο γραφική γειτονιά της Αθήνας, σε ένα νεοκλασικό κτίριο τεσσάρων επιπέδων, υψηλής αισθητικής, με απαράμιλλη θέα από την Ακρόπολη έως το Λυκαβηττό, μπορούμε να συνδυάσουμε ιδιαίτερα κρασιά, με ωραίες μεσογειακές γεύσεις, δροσερά cocktails και πολλά summer ροφήματα. Οι χώροι από τον εξωτερικό στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, μέχρι το τρίτο επίπεδο με το υπέροχο Roof Garden, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα στυλ, κάθε στιγμή της ημέρας και να προσφέρουν χαλάρωση και παρείστικη διάθεση.

Ξεκινάμε με το ισόγειο, που βρίσκεται το ανανεωμένο Wine Station. H λίστα είναι εντυπωσιακή και θέλει αρκετές αναγνώσεις. Ο έμπειρος και καταξιωμένος οινοχόος Δημήτρης Σπυρόπουλος έχει συγκεντρώσει 140 ετικέτες, κυρίως από τον ελληνικό αμπελώνα, που δεν είναι καθόλου συνηθισμένες. Σίγουρα θα εντοπίσετε σπάνια, ιδιαίτερα και δυσεύρετα κρασιά, που δεν θα δείτε αλλού και μπορείτε να τα κάνετε ντουέτο με ειδικά σχεδιασμένα μενού. Η λίστα κρασιών συμπληρώνεται με premium αποστάγματα και must taste signature cocktails.

Ανεβαίνοντας στο στιλάτο δεύτερο όροφο και στο κουκλίστικο roof garden, είμαστε στο C Restaurant. Το πιάτα επιμελείται ο ταλαντούχος σεφ Σπύρος Μάλλιος και μας κάνει ένα ταξίδι στη Μεσόγειο. Το χταπόδι καρπάτσιο είναι πολύ νόστιμο με νότες μοσχολέμονου και το μυλοκόπι είναι άψογα μαγειρεμένο και συνδυασμένο με φακόριζο και σάλτσα κακαβιάς. Πολλά είναι τα πιάτα που οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσετε όπως κριθαρότο θαλασσινών και το αρνί κότσι. Για να ανεβάσετε την εμπειρία ζητήστε να σας κάνουν πρόταση για το οινικό ταίρι.

Ο χάρτης

Αποστόλου Παύλου 27, Θησείο

Τηλ. 2103469077

Site:

Facebook:


Τα bars