Grappa Vino & Aperitivo

-


Το καλοκαίρι στον Βόλο ξέρουμε πως θα σας δροσίσουμε, ειδικά αν είστε λάτρεις του ποιοτικού κρασιού και των εκλεπτυσμένων γεύσεων, μία επίσκεψη στην καταπράσινη αυλή του Grappa, θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Το wine bar του Βόλου δεν είναι μυστικό, αφού από το 2001 αποτελεί το απόλυτο στέκι για όσους εκτιμούν το καλό κρασί και τα ιδιαίτερα spirits. Ειδικά το καλοκαίρι, τα τραπέζακια του στην κατάφυτη αυλή του, είναι μια όαση πρασίνου στο κέντρο της πόλης.

Η φιλόξενή του ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με τη γευστική του πρόταση, είναι που κάνουν αυτό το wine bar να ξεχωρίζει. Στο Grappa θα βρείτε περισσότερες από 200 ετικέτες κρασιού από διεθνείς και εγχώριους αμπελώνες, τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε σε φιάλη αλλά και σε ποτήρι. Ιδανικά θα τις απολαύσετε παρέα με εξαιρετικά πιάτα που βασίζονται στην ευρωπαϊκή και ασιατική κουζίνα, με highlight το street food και τα εξαίρετα Thai bao bans.

Για όσους είστε λάτρεις του ποιοτικού ποτού και των cocktails, έχετε να ανακαλύψετε μια λίστα από μοναδικά spirits, καθώς και τη μικρή, αλλά προσεγμένη cocktail list με πειραγμένα twist σε κλασικά cocktails, που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.

Ο χάρτης

Δημάρχου Κονταράτου 1, Βόλος

Τηλ. 24210 30370

Site:

Facebook: facebook.com/GrappaVino


Τα bars