Tiki Athens

-


Ο απόλυτος εξωτικός προορισμός στο Κουκάκι, το αυθεντικό Tiki bar Athens, ντύνεται ακόμα πιο καλοκαιρινά και βγάζει τραπεζάκια έξω. Με φόντο τα σαλονάκια με τα τροπικά ντεσέν, τις κρεμασμένες σανίδες του σερφ και τις καλοκαιρινές σαγιονάρες, ο πάντα χαμογελαστός Γιάννης Πέτρος Πετρής χτυπάει τα πιο δροσερά, ευχάριστα και φρέσκα tiki cocktails.

Το πρώτο κύμα δροσιάς έρχεται στον ουρανίσκο με το in house Aloha, ένα cocktail με gin, φρέσκο ανανά, φρέσκο ginger, βασιλικό και λεμόνι. Όλα τα cocktails δημιουργούνται με φρέσκα υλικά. Κάθε μέρα έρχονται τα φρούτα και τα ιδιαίτερα βότανα και ανακατεύονται σε refreshing συνταγές. Μια τέτοια είναι η Pina Colada με οργανικό γάλα καρύδας. Must taste επίσης είναι η εκδοχή του Zombie με φρέσκο κουμκουάτ και φοβερό blend ρουμιών.

Όλα τα cocktails και τα σπάνια spirits που φιλοξενούνται στα ράφια μπορούν να συνδυαστούν με πρωτότυπες homemade τσιμπιτές προτάσεις. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν τα αρωματικά κεφτεδάκια με ginger, τα τραγανά τσιπς μπανάνας και το άπαιχτο veggie burger. Η summer διάθεση ολοκληρώνεται με τις swing μουσικές και τα συχνά live που προκαλούν ατελείωτους χορούς.

Ο χάρτης

Φαλήρου 15, Κουκάκι

Τηλ. 2109236908

Site: www.tikiathens.com

Facebook: facebook.com/TikiBarAthens


Τα bars