Loukoumi Bar

-


Σ' ένα από τα πιο όμορφα και ζωντανά πόστα στην πλατεία Αβησσυνίας, το Loukoumi bar αποτελεί πλέον την πιο διαδραστική καλοκαιρινή απόδραση. Όταν πρώτο άνοιξε, μια από τις πρώτες ανεξάρτητες ταράτσες της Αθήνας, έδειξε το δρόμο για την ταρατσοδιασκέδαση στο κέντρο.

Ανεβαίνεις στο τελευταίο όροφο με φόντο το ιστορικό κέντρο και αμέσως έχεις ξεχάσει ότι σε βάραινε και περνάς βραδιές άνετες και δροσερές πίνοντας ευχάριστα cocktails και επιλεγμένες μπίρες, απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα με θέα την Ακρόπολη. Επίσης, έχεις την επιλογή να κάνεις στάση στον πρώτο όροφο, που φιλοξενεί όλη την πρωτοποριακή μουσική σκηνή… και δεν τελειώνει εδώ.

Οι διαφορετικές εμπειρίες συνεχίζουν απέναντι, όπου το Loukoumi bar έχει επεκταθεί, αγκαλιάζοντας όλη την πλατεία με ένα ακόμα εναλλακτικό τριώροφο κτήριο, που προτείνει ένα ακομπλεξάριστο και παρεΐστικο τρόπο διασκέδασης, με bazzars, lives, σεμινάρια, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις βιβλίων και parties.

Στο LAB – Loukoumi Arts Basement, ένα καθαρόαιμο underground club κάνει φοβερά lives στο Δέντρο Gallery παρουσιάζει fashion designers και βιωματικά σεμινάρια και για τους πιο ψαγμένους φίλους κρατάει καλά φυλαγμένο μυστικό, τον όμορφο κήπο στην ταράτσα. Εκεί στα μεγάλα μοναστηριακά τραπέζια σερβίρεται homemade slow food με signature cocktails.

Ο χάρτης

Πλατεία Αβησσυνίας 3, Μοναστηράκι

Τηλ. 2103234814

Site:

Facebook:


Τα bars