Οι κριτικές του κοινού

Φτερά μπεκάτσας

Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα του Θανάση Βαλτινού
Διαρκεια : 70 '

Σκηνοθ.:Θ. Ζερίτης
Από την ομάδα 4Frontal. Ερμηνεύουν: Στ. Γιαννουλάδης, Ελ. Τσιμπρικίδου.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • ΤΟΝΙΑ πριν από 2 μήνες

  3,5 αστεράκΑ Πολύ καλές ερμηνείες από τους δύο ηθοποιούς. Με έξυπνο τρόπο και η μεταφορά στα '80s. Η παράσταση έχει ένταση, και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για αυτό. Ωστόσο, επειδή ακριβώς παρουσιάζει σκηνές "οικείες" σε όλους μας, σε κάνει να ταυτίζεσαι και σε ωθεί να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα, που κρύβεται πίσω από τις καθημερινές βίαιες και ανούσιες προστριβές μας...

 • Κατερίνα Π. πριν από 2 μήνες

  5 αστεράκΑ Δεν μπήκα από την πρώτη στιγμή στην ιστορία. Η ένταση των φωνών των ηθοποιών με τρόμαξαν. Γρήγορα όμως, αφέθηκα και έπιασα τον εαυτό μου στο τέλος να κλαίω. Όλοι έχουμε ζήσει κάτι αντίστοιχο. Εξαιρετική δουλειά. Μπράβο στους ηθοποιούς και τους συντελεστές. Αυτή η ομάδα δεν μας απογοητεύει ποτέ. Έχω δει δουλειές τους και κάθε φορά έχουν κάτι να προτείνουν.

 • Κ.Σ. πριν από 2 μήνες

  4 αστεράκΑ Βλέπουμε το πρόσωπό μας επί σκηνής, ή τελοσπάντων οικεία μας πράγματα, κι αυτό δεν είναι βέβαια ευχάριστο. Είναι όμως αληθινό. Ωραία σκηνοθεσία και εξαιρετικές ερμηνείες ακριβείας. Μαγκωμένο γέλιο και συγκίνηση.

 • Μαρκος πριν από 2 μήνες

  3,5 αστεράκΑ Είχα δει πέρυσι τον Μυρτο από την ίδια ομάδα στον ίδιο χώρο και μου άρεσε πολύ κι αυτό βασικά με παρακίνησε να δω και τα Φτερά. Σε μια πρώτη ανάγνωση όντως ίσως φαίνεται ότι βλέπεις απλά δύο ανθρώπους να φωνάζουν και να τσακώνονται χωρίς νόημα αλλά ακριβώς εκεί νομίζω είναι το νόημα. Διαφωνίες και συγκρούσεις που δεν έχω ουσιαστικό λόγο ύπαρξης και αυτό έβγαινε πολύ ωραία από τις κουβέντες. Εύστοχα και διασκεδαστικα τα βίντεο από τα 90s, Καιτη, Ρουλα, Σάκης, Παπανδρέου, Σκόπια... Θλιβερό να διαπιστώνεις πόσο ίδια είναι όλα 30 χρόνια μετα. Ωραίες οι ερμηνείες και από τους 2 ηθοποιούς. Συγκινητικό τα δάκρυ στα μάτια της 'Ρανιας' κατά την υπόκλιση. Ωραία παράσταση.

 • Stamatis πριν από 2 μήνες

  1 αστεράκΑ Οι διάλογοι αναλώνονται στη σύγκρουση δύο ανθρώπων, χωρίς όμως να δίνεται κανένα βάθος στο υπόβαθρο της σύγκρουσης, τον ψυχισμό των πρωταγωνιστών και στις συνέπειες των λόγων και των έργων τους.
  Παρεμπιπτόντως, το δώμα κρύο και κάθε άλλο παρά άνετο.

 • LoMa πριν από 2 μήνες

  2 αστεράκΑ Παγιδευτηκαμε στο δώμα και γίναμε κοινωνοί του διαλόγου κουφων (μεταφορικά)ενός τραγικού ζεύγους που μας ξεκουφανανε. Κουραστηκαμε παρά πολύ και υποφέραμε από τις φωνές. Δεν γινόταν να αποδράσουμε. Για την προσπάθεια των νέων τα δύο αστέρια.Ένα για τον ένα , ένα για τον άλλο.

 • Ζ.Κ πριν από 2 μήνες

  3,5 αστεράκΑ Στην αρχή φοβήθηκα αλλά μετά προσαρμόστηκα . Είδα την παράσταση το Σάββατο . Σήμερα Τρίτη. Σκέφτομαι την τελευταία σκηνή με την κουζίνα ανάστατη και τα βλέμματα. Ζευγάρια χωρίς επικοινωνία . Άνθρωποι στα κλουβιά μας που παλεύουμε να συνεννοηθούμε

 • Temy πριν από 2 μήνες

  1 αστεράκΑ Συνεχείς τσακωμοί, φωνές στην διαπασών, χωρίς όμως να δίνεται έμφαση στο γιατί, παρά μένουμε στο ξεκατίνιασμα
  Φιλότιμες οι ερμηνείες.

 • Έλλη Θ πριν από 2 μήνες

  4 αστεράκΑ Νομίζω ότι αν ξεπεράσεις ότι ένα ζευγάρι τσακώνεται συνέχεια σε αφορά πραγματικά. Όταν το διάβασα δεν μπορούσα να το φανταστώ σε σκηνή θεατρική. Σίγουρα όχι για όλα τα γούστα . Ενδιαφέρον.

 • Αγγελος πριν από 2 μήνες

  1 αστεράκΑ Να χα φτερά να φύγω.εγκλωβισμενος σε ένα δωμα,υποχρεωμένος να ακούω να ουρλιάζουν δύο άνθρωποι.απαραδεκτο.κριμα η ταλαιπωρία των ηθοποιών..

 • Μάρω πριν από 2 μήνες

  4,5 αστεράκΑ Εμένα μου άρεσε. Συγκινήθηκα και στο τέλος γέλασα κιόλας σε πολλά σημεία

 • Έλσα πριν από 2 μήνες

  1 αστεράκΑ Η παράσταση δε μου άρεσε καθόλου, το έργο περιορίζεται σε έναν διαρκή έντονο τσακωμό μεταξύ ενός ζευγαριού της μικρομεσαίας αστικής τάξης ενώ σε μερικές στιγμές εμφανίζονται διαφημίσεις και ειδήσεις από τη δεκαετία του 90. Η σχέση μεταξύ των λόγων του ατέλειωτου τσακωμού και των ειδήσεων που επιλέχθηκαν δεν εξηγείται. Η ερμηνεία των ηθοποιών μου φάνηκε καλή,δε μου άρεσε το κείμενο. Ίσως το βιβλίο να είναι καλύτερο.

 • Γιάννης πριν από 2 μήνες

  4,5 αστεράκΑ Ωραία παράσταση. Ένταση ναι και προέρχεται από κάπου με ουσία ... Δυνατά συναισθήματα και ωραίες ερμηνείες. Γυρίσαμε 20 χρόνια πριν. Άραγε πόσα καταλαβαίναμε τότε ; Καταλάβαμε τίποτα ή ζούμε μια επανάληψη ;

 • Μάθιου πριν από 2 μήνες

  4 αστεράκΑ Τα φτερά μπεκάτσας είναι μια παράσταση για γερά στομάχια.

  Το σκηνικό και τα βίντεο σε ταξιδεύουν στη δεκαετία του 90 τελείως αβίαστα. Οι δύο ηθοποιοί πιστοί στο έργο και στη σκηνοθεσία, αποδίδουν ώμο ρεαλισμό με τρομερή ένταση. Οι παύσεις έρχονται ακριβώς τις στιγμές που τις χρειάζεσαι.

  Είναι μια παράσταση σαν να είσαι σε ρινγκ. Μετά από κάθε γύρο, έχει ανέβει η ανδρεναλίνη σου στο κατακόρυφο και πας στη γωνία σου να συνέλθεις. Αλλά διαπιστώνεις ότι θες και άλλο. Και μπαίνεις για τον επόμενο γύρο!

 • Μ .Κ πριν από 3 μήνες

  Λυπήθηκα τους ηθοποιούς, τρομερή ένταση για το τ ί π ο τ α ααααααααα!!!!!!!!

 • Σ. Μ. πριν από 3 μήνες

  2 αστεράκΑ Πολυ ενταση σε σημειο που κατανταει κουραστικο και χωρις τελικα καποια ωφελιμη σκοπιμοτητα. Αξια η προσπαθεια των νεαρων ηθοποιων. Ενδιαφέρουσα η πλεξη με την δεκαετια του 90'.