Οι κριτικές του κοινού

Μεταγωγή

Δράμα του Γιώργου Βέλτσου
Διαρκεια : 80 '

Σκηνοθ.:Χρ. Καψούλη
Ερμηνεύουν: Β. Παπαδάκης, Μ. Ρήγου, Χρ. Κίτσιος, Εμ. Κοντογιώργου-Οικονόμου. Σκην.-κοστ.: Σπ. Γκέκας. Μουσ.: Μ. Τσίχλης.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • KANAKAKIS πριν από 1 μήνες

  0,5 αστεράκΑ Δεν είναι κακό να μην καταλαβαίνει κανείς το τι θέλει νά πει ο ποιητής. Κακό είναι νά μήν σ' ακουμπάει το έργο του. Να μην σού δημιουργεί κανένα συναίσθημα είτε θετικό είτε αρνητικό. Κακό είναι νά βασανίζεσαι μιάμιση ώρα καθισμένος σε ξύλινα παγκάκια σ'έναν υπόγειο χώρο που θέλει να λέγεται θέατρο, με τα πόδια του πισινού να σε κλωτσούν σε όλη την διάρκεια της παράστασης κι εσύ από ευγένεια να μην αποχωρείς απ' την παράσταση σε ένδειξη διαμαρτυρίας τόσο για το κάκιστο θέαμα όσο και και για τον χώρο.

 • Dimitra πριν από 1 μήνες

  Εξαιρετική παράσταση με πολύ καλές ερμηνείες από νέους ηθοποιούς.Συγχαρητηρια στην Εμμανουελα Κοντογιωργου!τέτοιες παραστάσεις πρέπει να προβληματίζουν την νεολαία μας.θα ήταν καλό να μην παίζονται μόνο στην Αθήνα για να μπορούν να την απολαύσουν όλοι ! Εύγε σε όλη την ομάδα !!

 • Βάσω πριν από 1 μήνες

  Εξαιρετική παράσταση επίκαιρη οι ερμηνείες πολύ καλές όπως και η σκηνοθεσία και τα σκηνικά.Μια πολύ καλή πρόταση για όλους όσους αγαπούν το θέατρο θα παρακολουθήσουν μια πολύ φροντισμένη και καλοδουλεμένη παρασταση!!!

 • Μάρθα πριν από 1 μήνες

  Ο Βελτσος όπως δεν τον περιμένετε
  Καταπληκτική παράσταση
  Ξεχωρίζει η εμφάνιση της νέας ηθοποιού Εμμανουελας Κοντογιωργου!

 • Underrain_ πριν από 1 μήνες

  5 αστεράκΑ Μια εξαιρετική παράσταση με πολύ δυνατές ερμηνείες και πολύ ξεκάθαρο νόημα. Επιτέλους μια παράσταση, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μου. Ξεχωρίζει η ερμηνεία της ταλαντούχας Εμμανουέλας Κοντογιώργου - Οικονόμου!

 • Marios πριν από 1 μήνες

  5 αστεράκΑ Ένα πολιτικό θρίλερ με έντονες διαστάσεις προσωπικές
  Υποκριτική ερμηνεία με ένταση και από τα δύο ζευγάρια
  Εμμανουελα ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΥ μια νέα υποκριτική ανακάλυψη

 • Κατερίνα πριν από 1 μήνες

  5 αστεράκΑ Πολύ καλή παράσταση, βαθιά συγκινητική, εξαιρετικό κείμενο, οι ηθοποιοί άψογοι στους ρόλους τους. Όχι δυσνόητη όπως θα περίμενε κανείς βλέποντας ότι είναι Βέλτσος

 • Ηλιας πριν από 2 μήνες

  5 αστεράκΑ Μια πολύ όμορφη παράσταση