Οι κριτικές του κοινού

Άννα και Μαρία Καλουτά - Μια ιστορία μέσα στην ιστορία

Μουσικοθεατρική του Κώστα Παπαπέτρου
Διαρκεια : 80 '

Σκηνοθ.-φωτ.:Β. Πλατάκης
Ερμηνεύουν: Ελ. Φιλίνη, Σ. Αρβανίτη, Κ. Βενετσάνος, Μ. Δεστούνης. Μουσικός επί σκηνής.: Χρ. Κουμούσης (πιάνο). Σκην.: Χ. Σεπεντζής. Κοστ.: Σ. Πασχαλίδης.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

  • Αντώνης πριν από 5 μήνες

    5 αστεράκΑ Μία ατμοσφαιρική μουσικοχορευτική παράσταση που χάριν της εύστοχης σκηνοθεσίας της σε μεταφέρει αμέσως στην εποχή που έζησαν οι αδελφές Καλουτά. Ο βίος τους ξετυλίγεται μέσα από ιστορικά ντοκουμέντα που σημάδεψαν την Ελλάδα με απόλυτο σεβασμό στην κυριολεξία μια ιστορία μέσα στην ιστορία. Οι ερμηνείες όλων υποδειγματικές με υπέροχη ζωντανή μουσική επί σκηνής.Η Ελένη Φιλίνη τέλεια.Μία καταπληκτική παράσταση που εκτός του ότι φωτίζει τον άγνωστο βίο των Καλουτάδων καταφέρνει παράλληλα να σε κάνει να διασκεδάσεις με τα επιτυχημένα σκετσάκια και να περάσεις ένα πολύ ωραίο απόγευμα.Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!!!


  • ΜΑΡΙΟΣ πριν από 6 μήνες

    5 αστεράκΑ H ιστορία των αδελφων Καλουτά αφορά όλους,παλιούς και νέους.Και αναπτύσσεται δημιουργικά και άψογα στην παράσταση,με την συμμετοχή όλων τών ηθοποιών και τη βοήθεια τού σκηνοθέτη.Τα τραγούδια,νοσταλγικά και όμορφα,μάς συνεπήραν.Μια παράσταση που ξεχωρίζει από τίς άλλες.

  • Ντινος παπας πριν από 6 μήνες

    5 αστεράκΑ Πολύ φροντισμένη παράσταση,πολύ καλοί οι ηθοποιοί,όμορφα τραγούδια από την Ελένη Φιλίνη και τη Σοφία Αρβανίτη,όντως πρόκειται για μια ιστορία μέσα στην ιστορία.