Οι κριτικές του κοινού

P.O. Box Unabomber

Κοινωνικό των Zdrava Kamenova, Gergana Dimitrova
Διαρκεια : 70 '

Σκηνοθ.:Στ. Στάγκος
Ερμηνεύουν: Ιωάν. Κανελλοπούλου, Γ. Καρτσάνα, Τ.-Άν. Πίττα, Β. Στρατηγάκος. Σκην.: Κ. Χατζοπούλου. Κοστ.: Χρ. Πανοπούλου. Μουσ.: Λ. Χαλκιόπουλος.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Αρετή πριν από 9 μήνες

  Αξιόλογη παράσταση.
  Πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση, με εξαίρετες ερμηνείες και σκηνοθεσία.

 • ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΗ πριν από 9 μήνες

  0 αστεράκΑ Πραγματικά καλή παράσταση. Υπέροχες ερμηνείες,καταπληκτική σκηνοθεσία, ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι. Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

 • θεατής πριν από 10 μήνες

  4 αστεράκΑ Αρκετά καλή παράσταση. Ξενίζει λίγο το στήσιμο, όμως έχει πολλά να πει. Οι ηθοποιοί, νέα παιδιά, κερδίζουν τις εντυπώσεις. Οι θεατρόφιλοι θα πρέπει να του δώσουν μια ευκαιρία.

 • Maria πριν από 10 μήνες

  4 αστεράκΑ Πολύ σύγχρονο θέμα, πολύ ενδιαφέρουσα δουλεμένησκηνοθεσία, εξαιρετικοί ο καθένας στον ρόλο του, όλοι οι ηθοποιοί..Αξιζει

 • fanis πριν από 10 μήνες

  4 αστεράκΑ ποιητικη παράσταση με πολυ ωραια βιντεο και ξεχωριστα μυνηματα. για σκεψη και μια διαφορετικη ματια πανω στο θεατρο, αξίζει.

 • evi_p πριν από 10 μήνες

  4 αστεράκΑ Μοντέρνα σηνοθετική προσέγγιση ενός ευφυούς και πολύ σύγχρονου κειμένου!

 • Σπυρος πριν από 10 μήνες

  4,5 αστεράκΑ Παράσταση που σε καθηλώνει με την αφηγηματική σκηνοθετική πλευρά της. Καταπληκτικές αποδόσεις ρόλων από τους ηθοποιούς, που με τις ιστορίες τους σε προβληματίζουν για το τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή και τον κόσμο του ήρωα. Συγχαρητήρια στη παραγωγή. Αξίζει να το δεις.

 • Θάλια πριν από 10 μήνες

  4 αστεράκΑ Ένα πραγματικό μανιφέστο για τη κλιματική αλλαγη και την εξάπλωση της τεχνολογίας. Εξαιρετικές ερμηνείες και μια σκηνοθετική άποψη που σε αναγκάζει να αναρωτηθείς τι κάνεις εσύ για το πλανήτη σου. Μία παράσταση που προβληματίζει, καταγγέλει και ανοίγει πολύπλευρες συζητήσεις στη παρέα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

 • Dimi πριν από 10 μήνες

  Μοντέρνα προσέγγιση της κακοποίησης του πλανήτη που προέρχεται κλασικά από την ανθρώπινη αλαζονεία και ματαιοδοξία. Σκληρή κριτική στον άνθρωπο που χρησιμοποιεί την ευφυΐα του με λάθος τρόπο και οδηγεί αναπόφευκτα σε τραγωδία. Πολλή καλή η Γ. Καρτσάνα!

 • Ζένια Κ. πριν από 10 μήνες

  4 αστεράκΑ Ωραία παράσταση, σκοτεινή και περίεργη, σαν όνειρο. Καλοί ηθοποιοί, καλή αισθητική, ωραίο θέμα, ευγενικοί άνθρωποι.