Οι κριτικές του κοινού

Η εφημερίς των κυριών

Μουσικοθεατρική της Ευσταθίας
Διαρκεια : 70 '

Σκηνοθ.:Αν. Mαρκοπούλου
Ερμηνεύουν: Ευσταθία, Αν. Mαρκοπούλου, Χ. Μπότσης, Ν. Μαυροειδή.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Ντόρα Ρίζου πριν από 9 μήνες

  5 αστεράκΑ Εξαιρετικά δουλεμένο κείμενο της Ευσταθίας,κάποιοι το μπέρδεψαν με την παράσταση που ανέβηκε αργότερα στο Μέγαρο Μουσικής με τον ίδιο τίτλο και έκαναν κακή κριτική άθελά τους.

 • panpet πριν από 9 μήνες

  5 αστεράκΑ Γνώρισα αυτή την πρωτοποριακή εφημερίδα που κυκλοφόρησε πριν 300 χρόνια, μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση-παράσταση, όμορφα δομημένη και εμπλουτισμένη με την υπέροχη φωνή της Ευσταθίας. Ευχαρίστως θα την ξανάβλεπα!

 • DIMITRIS πριν από 9 μήνες

  Εξαιρετική η παράσταση της Ευσταθίας! Καθηλώνει τον θεατή από την αρχή μέχρι το τέλος!

 • ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ πριν από 9 μήνες

  Παρακολούθησα μαζί με φίλους την παράσταση στο Ίδρυμα Κατακουζηνού και όλοι φύγαμε κατ' ενθουσιασμένοι. Άψογη η παρουσία της Ευσταθίας στο μελωδικό κομμάτι, εξαίρετη η παρουσία της Α.Μαρκοπούλου και δυνατό το πιάνο από τα χέρια του Χ.Μπότση. Θα βρω ευκαιρία να το ξαναδώ!

 • milouni πριν από 9 μήνες

  5 αστεράκΑ εξαιρετικη παρασταση! Δένει την ιστορία της Καλλιρόης Παρρέν με τη μουσική της Ευσταθίας πολύ όμορφα. Σε μεταφέρει στη τότε εποχή.. όλοι οι συντελεστές εξαιρετικοί! Είδα την παράσταση στην οικία Κατακουζηνού. Μακάρι να επαναληφθεί.

 • ΝΤΕΜΗ πριν από 1 χρόνια

  2,5 αστεράκΑ το είδα πέρυσι σε αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής με άλλες ηθοποιούς (με πολύ καλές ερμηνείες) αλλά κουραστικό... μάλλον γιατί είναι αδύναμο το κείμενο