Christmas Theater: Παραμυθένια Χριστούγεννα για όλη την οικογένεια

Christmas theater 'Η ορχήστρα των 38 Samurai'

Tίποτα δεν μπορεί να μας βάλει σε εορταστικό κλίμα όσο οι παραμυθένιες υπερπαραγωγές, οι πολυπληθείς ορχήστρες και τα βιενέζικα βαλς σε ανθοστόλιστες αίθουσες. Έτσι, αυτές τις γιορτές, η Κάρμεν Ρουγγέρη καλεί τα παιδιά να γνωρίσουν τον Όμηρο και τους ήρωες του Τρωικού Πολέμου, μέσα από μια απόδοση της "Ιλιάδας" φτιαγμένη αποκλειστικά για τους μικρούς θεατές (17 & 27/12). Τη δεύτερη μέρα του νέου χρόνου η ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης μάς μεταφέρει νοερά στην αυστριακή πρωτεύουσα με διάσημα έργα του Μότσαρτ (2/1).

Ιλιάδα
"Ιλιάδα"

Η ορχήστρα των 38 Samurai ζωντανεύει στο Christmas Theater αγαπημένους "Anime Superstars" μικρών και μεγάλων, με μουσικές από το "Naruto" και το "Dragon ball" μέχρι το "One Piece" και το "Death Note" (3/1). Στις 4 Ιανουαρίου, η Lords of the Sound Orchestra στήνει ένα συναυλιακό υπερθέαμα με επίκεντρο τις αξεπέραστες μουσικές του πολυβραβευμένου κινηματογραφικού συνθέτη Hans Zimmer.

η ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης
H ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης

Λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι, 2117701700, www.ct.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Το κλασικό έργο ως γέφυρα Ελλάδας και Τουρκίας στο Μέγαρο

Μετά την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, η συμπαραγωγή του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη έρχεται στο Μέγαρο στις 16/5, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην σαιξπηρική ιστορία και έναν πολυπολιτισμικό θίασο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
16/05/2024

Μάθε με να φεύγω

Η πικρή ιστορία άτυχων ερώτων και μοναξιάς του Άκη Δήμου αποδίδεται από τον Γιάννη Σκουρλέτη με μία παράδοξη, queer σκηνική γλώσσα, που γοητεύει με τη δυναμική της. | Powered by Uber| Powered by Uber

Ένας εχθρός του λαού

Παράσταση συλλογικής αφηγηματικής φόρμας που αναδεικνύει το σημαντικού πολιτικού προβληματισμού ιψενικό έργο, αφήνοντας όμως σε δεύτερη μοίρα ζητήματα θεατρικότητας | Powered by Uber

Η "Βότκα μολότοφ" "σκάει" κι αυτό το καλοκαίρι

Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και με τον Τάσο Χαλκιά ως Τσέχοφ επιστρέφει με καλοκαιρινή περιοδεία σε ανοικτά θέατρα της Αττικής.

"Uncanny valley": Οι Rimini Protokoll συμμετέχουν με περφόρμανς στο Athens Digital Arts Festival

Η γερμανική θεατρική ομάδα που δημιούργησε το επιδραστικό θεατρικό κίνημα Reality Trend έρχεται στο Ρεξ, με μια περφόρμανς με πρωταγωνιστή ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ.

"Glorious Epic": Έχεις ξαναδεί σύγχρονο χορό στο Alcatraz Strip Club;

Η χορογράφος Σοφία Μαυραγάνη παρουσιάζει μια "ένδοξη έπικ παράσταση χορού", μια ποιητική αλληγορία για την ομορφιά του αταίριαστου στο πιο φημισμένο στριπ κλαμπ της Αθήνας.

Τα πρώτα residencies του Εθνικού Θεάτρου είναι γεγονός

Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος "Residencies" του Εθνικού ξεκίνησε και τρεις καλλιτέχνες από την Ελλάδα θα ταξιδέψουν σε σημαντικά ευρωπαϊκά θέατρα αλλά και ισάριθμοι από το εξωτερικό θα φιλοξενηθούν από το Εθνικό.