Η Μαίρη Συνατσάκη νέα πρωταγωνίστρια των Bijoux de Kant

Δίπλα στη Λένα Δροσάκη (Υποψήφια για το Βραβείο Μελίνα Μερκούρη 2014 & 2015) θα δούμε τη Μαίρη Συνατσάκη στην καλοκαιρινή περιοδεία της σκηνικής σύνθεσης «Αχ!» των Bijoux de Kant.

Η Μαίρη Συνατσάκη νέα πρωταγωνίστρια των Bijoux de Kant

Τα φτερά της για το θέατρο ανοίγει και η Μαίρη Συνατσάκη. Η σπίθα της συνεργασίας ανάμεσα στη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και τον σκηνοθέτη των Bijoux de Kant, Γιάννη Σκουρλέτη, άναψε στον κύκλο θεατρικών σεμιναρίων που πραγματοποίησε η καλλιτεχνική ομάδα στο Bios.

Η Μαίρη Συνατσάκη, θα αντικαταστήσει την Όλγα Παπαδέλη - Ρουσσέτου στο ρόλο της Βιργινίας ενώ υπάρχει μια ακόμα αντικατάσταση στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές παράσταση του «Αχ!». Ο Τάσος Καραχάλιος αποχωρεί και το ρόλο του Νίκου επωμίζεται ο Δημήτρης Μοθωναίος (Υποψήφιος για το Βραβείο Δημήτρης Χορν 2014). Ακραία ρομαντική ανάγνωση της ποιήτριας Γλυκερία Μπασδέκη και του σκηνοθέτη Γιάννη Σκουρλέτη στην «Κερένια κούκλα» του Κωνσταντίνος Χρηστομάνος είναι το «Αχ!», που είδαμε από τον Νοέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο στο υπόγειο γκαράζ του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης».

Στις 17 με 19 Απριλίου η παράσταση θα παιχτεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και ακολουθούν προγραμματισμένες παραστάσεις: 23, 24, 25 Απριλίου – Πάτρα/ Θέατρο ACT, 30 Απριλίου & 1, 2, 3 Μαΐου Θεσσαλονίκη/ Θέατρο BlackBox, 9, 10 Μαΐου - Elaiωnas Festival/Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος. Τους καλοκαιρνιούς μήνες προβλέπεται μια μικρή περιοδεία στα νησιά των Κυκλάδων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι θεατρικές παραστάσεις που θα δούμε στην πόλη τον Σεπτέμβριο

Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με παραστάσεις που ανυπομονούμε να δούμε σε κάθε γωνιά της πόλης. Και μην ξεχνάτε πως μπορείτε να φτάσετε εύκολα και με ασφάλεια σε όλες, καλώντας απλώς ένα UberTaxi.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/09/2025

Λίντα Καπετανέα: Η δύναμη του χορού στο τιμόνι της ΚΣΟΤ

Η Λίντα Καπετανέα επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Ως νέα διευθύντρια αναλαμβάνει να ενώσει εμπειρία και όραμα, δίνοντας στους σπουδαστές μια υπόσχεση για δημιουργία, εξωστρέφεια και ανανέωση.

120+ θεατρικές επαναλήψεις θα δούμε τη σεζόν 2025-26

Με την τάση των επαναλήψεων να υπερισχύει ξεκινά η φετινή θεατρική σεζόν. Περισσότερες από πενήντα παραστάσεις ετοιμάζονται για πρεμιέρα για δεύτερη, τρίτη, ενδέκατη χρονιά ή και παραπάνω.

Που θα συνεργαστούν Αθερίδης, Τρικαλιώτη, Βολιώτη;

Τη σεζόν 2025-26, στη σκηνή του Μικρού Παλλάς η Βίκυ Βολιώτη σκηνοθετεί και συμπρωταγωνιστεί με τους εξίσου αγαπημένους ηθοποιούς Πέγκυ Τρικαλιώτη και Θοδωρή Αθερίδη.

"Δον Ζουάν"": 3 τελευταίες open-air βραδιές για τον Πάνο Βλάχο στην Αθήνα

Δείτε καινούργιες φωτογραφίες από την επιτυχημένη παράσταση της Λητώς Τριανταφυλλίδου και του Πάνου Βλάχου με τον ίδιο στον ομώνυμο ρόλο και τους Κώστα Φιλίππογλου, Παναγιώτη Κατσώλη, Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη, Ειρήνη Μπούνταλη κ.ά.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας προσπαθεί για λίγο ακόμη να μας πείσει πως δεν είναι 'Εξωγήινος'

Τρεις τελευταίες παραστάσεις σε αθηναϊκό έδαφος για την πιο πρόσφατη παράσταση του δημοφιλούς κωμικού.

"Annie": Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση στο Παλλάς

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση του πολυβραβευμένου μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ που ανεβάζει για τέταρτη φορά η Θέμις Μαρσέλλου με all star θίασο.