Το βασικό ατού αυτής της γευστικότατης εκδοχής της χωριάτικης στο Malabar (ξενοδοχείο Margi) στη Βουλιαγμένη, είναι τα προιόντα που φτιάχνονται και καλλιεργούνται στη φάρμα του ξενοδοχείου. Έτσι πάνω στα ντοματίνια, ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής βάζει εξαιρετική φρέσκια ξυνομηζήθρα που μαζί με τα κριθαρένια ντακάκια δίνουν στη σαλάτα κρητικό χρώμα. Προσθέτει επίσης ρόκα αρτυμένη με μπαλσάμικο, φρέσκια ρίγανη, σχοινόπρασο, φίνο κρεμμυδάκι εσαλότ ψιλοκομμένο, και το ντρέσινγκ του είναι ελαιόλαδο με οξύμελι.
Copyright photo: Dimitris Antonopoulos
Επιμέλεια: Δημήτρης Αντωνόπουλος
Στείλε τη δική σου χωριάτικη!
Σεφ, εστιάτορες και πάσης Ελλάδος χωριάτικη afficionados περιμένουμε τις δικές σας εκδοχές της χωριάτικης στο [email protected]