Η κλασική αλλιώς στο «Ακροβόλι»


Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν σ αυτή τη νεοκλασική χωριάτικη στο «Ακροβόλι» στη Βούλα που φτιάχνεται με ντοματίνια βελανίδια, «ταλιατέλες» αγγουριού, μους φέτας με την άλμη της και λίγη ρίγανη, πάστα ελιάς, μπαστουνάκια πιπεριάς, κρεμμύδι και παξιμάδια χαρουπιού. Με την αλλαγή των υφών στα υλικά έχεις διαφορετική αίσθηση στην ίδια αγαπημένη γευστική συχνότητα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Αντωνόπουλος


Η κλασική αλλιώς στο «Ακροβόλι»

Χωριάτικες που έγραψαν και γράφουν ιστορία

Στείλε τη δική σου χωριάτικη!
Σεφ, εστιάτορες και πάσης Ελλάδος χωριάτικη afficionados περιμένουμε τις δικές σας εκδοχές της χωριάτικης στο [email protected]