Malabar

Το χειμώνα σερβίρει στην ανακαινισμένη σάλα στο ισόγειο του ξενοδοχείου «The Margi», το καλοκαίρι στο κομψό μεσογειακό ντεκόρ της πισίνας με τα γήινα χρώματα και τις ελιές. Ο ταλαντούχος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής παντρεύει τη μοντέρνα αντίληψη με τη ζεστασιά της μπριστρονομίας και προτείνει ξεχωριστές σπεσιαλιτέ.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€45 - €65

Πληροφορίες:

Kαι μεσημ.

Σχετικά άρθρα

"Malabar": 10 νόστιμα χρόνια αλά Γιακαλής

Το μενού που σερβίρεται αυτήν την εποχή στο όμορφο εστιατόριο του ξενοδοχείου "The Margi" της Βουλιαγμένης έχει χαρακτήρα επετειακό, σταχυολογώντας χαρακτηριστικές σπεσιαλιτέ του βραβευμένου σεφ Παναγιώτη Γιακαλή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
08/03/2023

Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη

Δίπλα σε βυθισμένες ελιές, πλάι στα κύματα και σε μια αυλή βαμμένη σε τοσκανέζικα χρώματα.

Καλοκαίρι στο «Τhe Margi»: τι ετοιμάζει ο Παναγιώτης Γιακαλής

Tους θερινούς μήνες στο κομψό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης ο ταλαντούχος σεφ «παίζει» σε δύο… σκηνές: το «Malabar» στην πισίνα και το «Patio» στην εσωτερική αυλή.

Το «Malabar» άλλαξε σκηνικό

Πλάι στη νέα, σε σχέδιο του αρχιτέκτονα Γιάγκου Αγιοστρατίτη, πισίνα, το καλοκαιρινό εστιατόριο του ξενοδοχείου «The Margi» επέστρεψε με μεσογειακό look.

24 ιδέες για Πάσχα στα εστιατόρια και τις ταβέρνες της Αθήνας

Ας μυρίσουν οι αμνοί, οι μαγειρίτσες και τα κοκορέτσια! Πρωτομαγιά και Πάσχα μαζί, κι εμείς σας δίνουμε ιδέες για να το γιορτάσετε τρώγοντας έξω, με προτάσεις ερεθιστικές. Χαζεύοντας τη θέα της πόλης, στο κέντρο και σε εξοχές, σε ταβέρνες και καλά εστιατόρια. Πασχαλινή ευωχία, ανοιξιάτικες μυρωδιές, αλεγκρία και γευστική ανάταση!

Gout de France / Good France: Η Γαλλία στρώνει τραπέζι σε πέντε ηπείρους

Περισσότεροι από χίλιους πεντακόσιους σεφ σε όλο τον κόσμο αποτίνουν τη Δευτέρα 21/3 φόρο τιμής στη γαλλική κουζίνα και τα αθηναϊκά εστιατόρια θα είναι στο ραντεβού.

12 Hotels in love: check in για ρομαντζάδα

Για άλλη μια χρονιά ο Άγιος Βαλεντίνος κάνει στάση σε γνωστά ξενοδοχεία της πόλης. Πιάνει τραπέζι την ώρα που στις κουζίνες ριζότι αργοχυλώνουν, κρέατα μπαίνουν στο sous vide κι η σοκολάτα ετοιμάζεται να φορέσει τα ρομαντικά της και να βγει για την τελική περφόρμανς.