Οι Αμερικανοί rockers Black Veil Brides έρχονται στο Release Athens 2026

Το αμερικανικό συγκρότημα είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές μπάντες της σύγχρονης alternative/hard rock σκηνής, κι έρχεται να πλαισιώσει τους Three Days Grace.

Black Veil Brides

Είναι ένα μεγάλο απωθημένο του εγχώριου κοινού να απολαύσει επι σκηνής τον Andy Biersack και την ομάδα του τους Black Veil Brides.

BVBrides
Ο αρχηγός του αμερικανικού συγκροτήματος όταν ήταν παιδί αγαπούσε τον ήχο των KISS, τον Batman, τον Sweeney Todd, τους Misfits και το Phantom of the Opera. Το ντεμπούτο του σχήματος ήταν το "We Stitch These Wounds" κι έγινε το 2010. Ακολούθησε ένα ιδιαίτερο απο πλευράς ύφους άλμπουμ το "Wretched and Divine: The Story of the Wild Ones" που κυκλοφόρησε το 2013 αλλά και το "The Phantom Tomorrow" το 2021. Κινήσεις μέσα απο τις οποίες οι Black Veil Brides κατάφεραν να αποκτήσουν ένα μεγάλο και φανατικό κοινό.

Το "Knives and Pens” έχει ξεπεράσει τα 160 εκατομμύρια views, ενώ το πλατινένιο "In the End” έχει αγγίξει τα 170 εκατομμύρια views, εδραιώνοντάς τους στη σύγχρονη rock σκηνή.

Black Veil Brides
Η φήμη τους έχει συνδυαστεί με την εκρηκτική σκηνική παρουσία τους. Έχουν εμφανιστεί στα σημαντικότερα rock και metal φεστιβάλ σε Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία κι έχουν περιοδεύσει δίπλα σε κορυφαία ονόματα όπως οι Mötley Crüe.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το νέο τους single, "Certainty”, μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια streams ενώ παράλληλα έχουν ένα νέο άλμπουμ σχεδόν έτοιμο.

Σε μία από τις δημιουργικά κορυφαίες περιόδους της καριέρας τους έρχονται στην Αθήνα για μια παρθενική εμφάνιση και υπόσχονται πολλές συγκινήσεις επι σκηνής μαζί με τους Τhree Days Grace που απο το 1997 που δημιουργήθηκαν γράφουν τη δική τους ιστορία στο χώρο της ροκ μουσικής έχοντας εκατομμύρια ακόλουθους σε όλο το κόσμο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Καλοκαίρι με τον Γιάννη Κότσιρα στο Θέατρο Βράχων

Ο εμβληματικός καλλιτέχνης γιορτάζει φέτος 30 χρόνια στη δισκογραφία και μας προσκαλεί να το γιορτάσουμε σε δύο ξεχωριστές συναυλίες τον Ιούνιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/03/2026

Η Μαρία Παπαγεωργίου ενώνεται ξανά με το αθηναϊκό κοινό

Η τραγουδίστρια που τόσο αγαπάμε επιστρέφει στη σκηνή του Gazarte Ground Stage παρέα με τους μουσικούς της, για δύο μοναδικά βράδια που δεν πρέπει να χάσουμε.

"Όχι πια μελωδίες" στο Theatre of the No

Ο Μάκης Αμπλιανίτης παρουσιάζει το νέο του πρότζεκτ σε μια ζωντανή εμπειρία με έναν δυναμικό ήχο που επηρεάζει τον αυτοσχεδιαστικό χαρακτήρα του σχήματος.

"Μετασχηματισμοί": Μια συναυλία για κουιντέτα ξύλινων πνευστών

Ο ήχος ως ζωντανό υλικό που εξελίσσεται μέσα από διαφορετικές τεχνικές γραφής και αισθητικές προσεγγίσεις, δημιουργεί ένα πολυεπίπεδο ηχητικό τοπίο.

"Φωνές και Μνήμες": Μια μαγική βραδιά με κατάμεστη αίθουσα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η θερμή ανταπόκριση και η βαθιά πνευματική επικοινωνία των παρευρισκομένων επιβεβαίωσαν τη διαχρονική ανάγκη για τέχνη.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου προσπαθεί να υπηρετεί το καλό τραγούδι

Η παρουσία της στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή είναι ιδιαίτερη. Έχει τραγουδήσει μερικούς από τους σπουδαιότερους στιχουργούς και ποιητές, κι έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα όπως ο Θάνος Μικρούτσικος ο Μίμης Πλέσσας ο Σταμάτης Κραουνάκης και πολλοί ακόμη. Μιλά για όλα τα παραπάνω στο 'α'.

"Ν΄ αγαπάς": Δυο φωνές γίνονται μία αγκαλιά

Ο Παντελής Θαλασσινός και η Όλγα Βενέτη επιστρέφουν στη σκηνή του Θεάτρου Άλσος ΔΕΗ για κάτι παραπάνω από μια απλή συναυλία.