Ένα ρομαντικό Piano Bar για τον Άγιο Βαλεντίνο

Τα αθάνατα τραγούδια του Julio Iglesias ζωντανεύουν από τον Κώστα Τσαγγαρίδη στην συναυλία «Έρωτας στο Πιάνο» και προθερμαίνουν τις καρδιές για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Κώστας Τσαγγαρίδης

Μετά την ενθουσιώδη υποδοχή και τα sold-out αφιερώματα στον Sinatra, ο πιανίστας-τραγουδιστής Κώστας Τσαγγαρίδης επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με μια ρομαντική βραδιά αφιερωμένη στα ερωτικά τραγούδια του Julio Iglesias, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2026, στην Αίθουσα Διδασκαλίας Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου "Οι Φίλοι της Μουσικής". Για όσους έχουν ζήσει ήδη τη μαγεία του Κώστα Τσαγγαρίδη στο πιάνο, αυτή η βραδιά υπόσχεται μια ανανεωμένη εμπειρία έρωτα και μελωδίας. Για όσους δεν τον έχουν ακόμα ανακαλύψει, είναι η ιδανική ευκαιρία να παρασυρθούν από την αισθαντική φωνή και δεξιοτεχνία του σε έναν κόσμο ρομαντισμού.

Μέσα σε ατμόσφαιρα Piano Bar, αφήστε τα αθάνατα τραγούδια του Julio Iglesias να ξυπνήσουν τις πιο βαθιές συγκινήσεις της καρδιάς σας. Αναπολήστε "To all the girls I’ve loved before", εκείνες τις αγάπες που πέρασαν σαν άνεμος αλλαγής, αφήνοντας πίσω ευγνωμοσύνη και νοσταλγία. Νιώστε το πάθος στο "Por un poco de tu amor", την τρυφερή αγκαλιά του "Abrazame", την αφοσίωση στο "Quiereme mucho" και την αιώνια λατρεία του "Amor de mis amores". Ταξιδέψτε με το "Nathalie" σε γλυκές αναμνήσεις, βρείτε παρηγοριά στο "When I need you", παραδοθείτε στην τρέλα του "Crazy" και μαγευτείτε από τη "Moonlight Lady" κάτω από το φως του φεγγαριού. Μια μουσική εμπειρία που αγγίζει τις χορδές της ψυχής, υπενθυμίζοντας ότι ο έρωτας είναι πάντα εκεί, έτοιμος να εμπνεύσει και να συγκινήσει.

Ο Κώστας Τσαγγαρίδης διατηρεί μια ιδιαίτερη σχέση με τα διαχρονικά ρομαντικά έργα μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Frank Sinatra και ο Julio Iglesias, η οποία έχει αναδειχθεί στις προηγούμενες αισθαντικές παραστάσεις του, όπως το "Sinatra Falls in Love" και το "Happy Birthday Mr. Frank Sinatra", στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αυτή η εμφάνιση σηματοδοτεί την έβδομη παρουσία του στο Μέγαρο, επιβεβαιώνοντας τη βαθιά του συγγένεια με τη ρομαντική μουσική και εδραιώνοντας περαιτέρω την καταξίωσή του ως αγαπημένου καλλιτέχνη για το κοινό όλων των ηλικιών.

Πληροφορίες
Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2026, 20:00
Αίθουσα Διδασκαλίας Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου "Οι Φίλοι της Μουσικής"
Εισιτήρια: €18-15
Προπώληση μεσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Μέγαρο Μουσικής

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αμπελόκηποι
  • Βινιέτες Μουσικής

Μέγαρο Μουσικής

Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αμπελόκηποι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το λαϊκό τραγούδι ξαναβρίσκει το σπίτι του για δύο Πέμπτες "Παλκογραφίας" στο Θέατρο Άλσος

Από το κλασικό λαϊκό των ’50s–’60s μέχρι τα έντεχνα των ’70s–’90s και επιλεγμένα σύγχρονα κομμάτια η παράσταση υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/01/2026

Ο Κρίστιαν Λίντμπεργκ για πρώτη φορά στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Στο Μέγαρο Μουσικής ο Σουηδός τρομπενίστας θα ερμηνεύσει το έργο του "Golden Eagle" υπό την διεύθυνση του Άλκη Μπαλτά.

Μία ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στη βρετανική jazz από την Big Band του Δήμου Αθηναίων

Η συναυλία The Day After Tomorrow φιλοξενείται στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας".

Ο Dimitri Vegas έρχεταɩ στο Universe

Ένας από τους πɩο επɩδραστɩκούς DJs καɩ παραγωγούς παγκοσμίως, καταφθάνει την Παρασκευή 6 Μαρτίου.

"Η φωνή της ψυχής μας": Μια μουσική βραδιά μνήμης, αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη

Ο Αντώνης Καλογιάννης βρέθηκε δίπλα σε κορυφαίους δημιουργούς, με πρώτο τον Μίκη Θεοδωράκη, με τη μουσική συνάντηση να φωτίζει το αποτύπωμά του.

Δυο ονόματα-εκπλήξεις μαζί με τον Nick Cave στο Release Athens 2026

Baxter Dury και την Anna von Hausswolff, την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

Αναβάλλονται οι συναυλίες της Big Band Δήμου Αθηναίων και "Σινέ Μαριάννα" - Πότε θα πραγματοποιηθούν

Η συναυλία "Σινέ Μαριάννα" μεταφέρεται για 3 Φεβρουαρίου, ενώ η άλλη ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα. Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες.