Ο David Guetta έχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ στο Spotify

Το μοναδικό επίτευγμά του, θέλει τέσσερα διαφορετικά τραγούδια του να συγκεντρώνουν κάποια δισεκατομμύρια streams.

David Guetta

Ασύλληπτο ρεκόρ για τον κορυφαίο dj και παραγωγό David Guetta. Ο κορυφαίος Γάλλος dj και παραγωγός ξεκίνησε την καριέρα του εργαζόμενος ως dj σε νυχτερινά κέντρα στη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 και του 1990.

Στη συνέχεια απογείωσε τη φήμη του και την αξία του στο χρηματιστήριο της μουσικής βιομηχανίας. Σήμερα είναι απλά κυρίαρχος στο χώρο. Μικρή απόδειξη αποτελεί το μοναδικό επίτευγμα του να έχει τέσσερα διαφορετικά τραγούδια του που έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο (!) streams στο Spotify.

David Guetta
Συγκεκριμένα πρόκειται για τα τραγούδια του:

Titanium (feat. Sia). 2,122,986,838 ;

 I'm Good (Blue) · 2,271,730,095 ;

 Memories (feat. Kid Cudi) · 1,335,672,580 ;

Sexy Bitch (feat. Akon) · 1,291,246,651 ; 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδάει Σαββόπουλο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσιάζει τη θρυλική "Θαλασσογραφία" του Διονύση Σαββόπουλου μέσα από το δικό του καλλιτεχνικό πρίσμα.

Γιατί θα έπρεπε να τιμούμε τα 100 χρόνια του Κώστα Καρίπη

Κανείς δεν ξέρει τι απέγινε, όμως μας άφησε κάποια τραγούδια διονυσιακής μαγκιάς, ενώ η απουσία του υπήρξε τόσο ηχηρή, ώστε ανάγκασε τον Βασίλη Τσιτσάνη ν' αλλάξει τον τρόπο με τον οποίον έπαιζε μπουζούκι.

Ο Apon σπάει τα κοντέρ

Ο Apon συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων χρόνων κατακτώντας το ετήσιο Top 50 του Spotify με 6 σόλο τραγούδια του.

Half Note Jazz Club : Η jazz πλευρά των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Από την Emma Smith στους Jive Aces: γιορτινές νύχτες γεμάτες μουσική.

Ουσιαστικές τιμές στον Σοστακόβιτς και την εποχή του: Θαυμάσιες συναυλίες Συμφωνικής ΕΡΤ- Οικονόμου – Φιλαρμόνιας- Φιδετζή & ρεσιτάλ Σδούκου/ Κιτσικόπουλου

Θαυμάσιες ερμηνείες έργων του Σοστακόβιτς χάρισαν το Νοέμβρη η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, η "Φιλαρμόνια" Ορχήστρα Αθηνών και οι Η. Σδούκος - Μ. Κιτσικόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Avant premiere στο Θέατρο Παλλάς για το 'Κωνσταντίνος Αργυρός live στο Royal Albert Hall'

Σε πρώτη προβολή στο Θέατρο Παλλάς η sold out συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού που πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.