Οι Onirama στο απόλυτο Χριστουγεννιάτικο τριήμερο πάρτι

Έρχονται στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ, στις 23, 24 & 25 Δεκεμβρίου 2025.

ONIRAMA

Αυτά τα Χριστούγεννα, το ραντεβού δίνεται στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ σε ένα φαντασμαγορικό μουσικό τριήμερο. Οι ONIRAMA, έρχονται για τρεις μοναδικές βραδιές γεμάτες αγαπημένα τραγούδια, γιορτινή διάθεση, εκπλήξεις, εκρηκτική ενέργεια και απρόσμενες συνεργασίες. Η αυλαία ανοίγει την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, ώρα 21:00, με μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στον νέο δίσκο τους, "Φολκλόρ", που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Στη σκηνή υποδέχονται 2 ξεχωριστούς καλλιτέχνες με τους οποίους συμπράττουν και στο δίσκο: τον Γερμανό, διεθνούς φήμης μουσικό και DJ Shantel, για να μας ξεσηκώσουν με το θρυλικό και απόλυτα ανανεωμένο "Ντίσκομποϊ", καθώς και την Fide, που με την μελωδική φωνή της έρχεται για να συνδέσει την Σμύρνη με την Αθήνα.

ONIRAMA ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, οι ONIRAMA παρέα με την Angelika Dusk δημιουργούν το απόλυτο 80s-90s party και μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη χορό, τραγούδια που αγαπήσαμε και ατελείωτη ενέργεια!

Ανήμερα των Χριστούγεννων, η νύχτα είναι αφιερωμένη στη μαγεία των γιορτών! Η ατμόσφαιρα κορυφώνεται με την παρουσία της Ευρυδίκης, μιας από τις πιο ξεχωριστές και αγαπημένες ποπ-ροκ φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μαζί με τους ONIRAMA υπόσχονται να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές και να τραγουδήσουν μαζί τις μεγαλύτερες επιτυχίες, κάνοντας τα Χριστούγεννα ακόμα πιο φωτεινά.


Info

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ ΔΕΗ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ. Κρατήσεων: 210-8227471 & 210-8831487

Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση: https://www.more.com/gr-el/tickets/music/onirama-2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Δεκέμβρης του Παύλου Σιδηρόπουλου

Μπορεί να κύλησαν 35 χρόνια από τον θάνατό του, όμως τρεις γενιές εγχώριων rockers φροντίζουν και κρατούν τη μνήμη του ζωντανή, χάρη σε μια μεγάλη συναυλία-γιορτή στο ιστορικό "Κύτταρο" (φέτος λαμβάνει χώρα την Παρασκευή 5/12), την οποία τιμά πλήθος κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΑΡΗς ΣΥΜΒΟΥΛΙΔΗς
03/12/2025

The Offspring & Bad Religion: Δύο μπάντες–πυλώνες του αμερικανικού punk rock στο Release Athens 2026

Στην Πλατεία Νερού η μεγάλη συνάντηση των δύο συγκροτημάτων που διαμόρφωσαν το σύγχρονο αμερικανικό punk.

Ευχάριστος "Ντον Πασκουάλε" στα "Ολύμπια" – Ενδιαφέρον ρεσιτάλ Αργύρη στο Μέγαρο – Bis repetita για Κάουφμαν στη Θεσσαλονίκη

Πολλά και αξιομνημόνευτα λυρικά γεγονότα έλαβαν χώρα το Νοέμβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πέρα από την επιτυχή διοργάνωση από την Εθνική Λυρική Σκηνή των φετινών "International Opera Awards".

Ένα special show με τον Chris Isaak στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

O εμβληματικός Αμερικανός τραγουδοποιός, με τη μαγευτική φωνή και με μια καριέρα που ξεπερνά τις τέσσερις δεκαετίες, έρχεται στην Αθήνα.

Το παζάρι δίσκων του "An club" είναι ξανά εδώ για το καθιερωμένο ραντεβού

Το ψαχούλεμα των δίσκων θα συνοδεύσουν μουσικές από special dj sets.

Δισκοκριτική: Ο Bad Bunny σαρώνει περισσότερο κι απ' τη Rosalía. Αλλά σημαίνει κάτι αυτό;

Το "Debí Tirar Más Fotos" έχει παιχτεί πάνω από 1 δις φορές στο Spotify, το ομότιτλο άλμπουμ γράφει ιστορία στην ισπανόφωνη πλευρά του πλανήτη, ενώ η Δύση αντιμετωπίζει τον Πορτορικάνο (τ)ράπερ ως έναν από τους πιο χαρισματικούς αστέρες του 21ου αιώνα.

O Rod Stewart (επιτέλους) στην Αθήνα

Όλοι ξέρουμε ότι έπρεπε να έχει έρθει νωρίτερα και όχι τώρα που πάτησε, πια, τα 80. Ωστόσο, αυτό δεν θα εμποδίσει κανέναν από το να πάει να δει διά ζώσης έναν από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες της ποπ/ροκ κουλτούρας (Σάββατο 13/12, "Telekom Center Athens").