Η Βασιλική Μιχαλοπούλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Σταυρό του Νότου Club

Με επιρροές από τον Γιάννη Αγγελάκα ως την Amy Winehouse, η Βασιλική παρασέρνει το κοινό στο πολύπλευρο μουσικό της σύμπαν.

Βασιλική Μιχαλοπούλου ©Βαγγέλης Λευθέρης

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου ξεκινώντας την δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εμφανίσεών της στον Σταυρό του Νότου Club με ένα live που ξεχώρισε, δίνει νέο ραντεβού στη σκηνή της Φραντζή και Θαρύπου την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου. Η Βασιλική επιστρέφει με ανανεωμένη μπάντα και ρεπερτόριο, για να ξεσηκώσει το κοινό με τα τραγούδια και την δυναμική της ενέργεια στη σκηνή.

Βασιλική Μιχαλοπούλου
©Μαρίζα Καψαμπέλη

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει ξεχωρίσει, τόσο για το πρώτο της προσωπικό album με τίτλο "Ενδεχόμενα" (στίχοι – μουσική: Γιώργος Καψάσκης, Minos – Emi), όσο και για την παρουσία της στις ζωντανές εμφανίσεις, αφού η φωνή, οι ερμηνείες και η διάθεσή της στην σκηνή, της έχουν ήδη χαρίσει ένα σταθερό κοινό που την ακολουθεί με θέρμη και συνεχώς αυξάνεται.

Το ομώνυμο τραγούδι του album "Ενδεχόμενα", αλλά και η ακουστική μπαλάντα "Είναι Κρίμα" κέρδισαν τη θέση τους στα ελληνικά ραδιόφωνα και στα social media, το δυναμικό "Περιμένω" ξεσηκώνει τους πάντες στις ζωντανές της εμφανίσεις, ενώ η χαρακτηριστική της ερμηνεία στο "Μόνο εσένα έχω”, κάνει το τραγούδι να ξεχωρίζει σε κάθε της live.

Το live της Βασιλικής αποτελεί αδιαμφισβήτητα το ισχυρό της στοιχείο, αφού συνδυάζει
μοναδικά τις πολλές και διαφορετικές μουσικές της επιρροές, δημιουργώντας ένα μουσικό
μωσαϊκό που τη χαρακτηρίζει, όπου το ρυθμικό, αλέγκρο και εξωστρεφές στοιχείο
εναλλάσσεται μοναδικά με την εσωστρεφή και ευαίσθητη πλευρά της.

Με επιρροές από τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Γιάννη Αγγελάκα και τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, έως τον Γιώργο Ζαμπέτα, τον Goran Bregovic και την Amy Winehouse, η Βασιλική παρασέρνει το κοινό στο πολύπλευρο μουσικό της σύμπαν.

Παίζουν οι μουσικοί Αλέξης Στενάκης (πλήκτρα), Τάσος Γιαννούτσος (κιθάρα), Γιώργος Κάστανος (σαξόφωνο), Κωνσταντίνος Σαπούνης (τρομπέτα), Χρήστος Χλιούρας (τύμπανα) και Αλέξης Νασσάτι (μπάσο).

Εισιτήριο ορθίων: 12€ (αφορά στην είσοδο στον χώρο)
Ώρα Έναρξης: 22.00. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Προπώληση εισιτηρίων στο more.com 
Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος
Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σταυρός του Νότου - Club

Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Νεοϋορκέζος ράπερ Elucid στο Ρομάντσο

Ο ράπερ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της avant-garde σκηνής της Νέας Υόρκης εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

03/11/2025

"Πάμε στη Χονολουλού": Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο

Μια διαφορετική παρουσίαση βιβλίου με μουσικές από την Ελλάδα του Μεσοπολέμου ως τη Χαβάη.

Theodore: "Το Fire είναι η σπίθα που χρειάζομαι για να συνεχίσω"

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου δίσκου του στο "Gagarin 205" (7/11), o δραστήριος τραγουδοποιός μιλάει στο "α".

5 συναυλιακές προτάσεις για το ΠΣΚ

Οι διεθνείς προσκεκλημένοι που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας αυτό το τριήμερο στην Αθήνα.

Amenra: Μια βραδιά έντασης και σκοτεινής ομορφιάς στην Αθήνα

Αν δεν έχεις βιώσεις το φαινόμενο Amenra, έχεις μια νέα ευκαιρία στο Floyd Live Music Venue στις 23 Νοεμβρίου.

The Cure: Τι ισχύει με τα εισιτήρια της μεγάλης μέρας του Ejekt 2026

Αυτή θα είναι η πρώτη συναυλία των The Cure στη χώρα μας έπειτα από 7 χρόνια.