O Asaf Avidan επιστρέφει στην Αθήνα

Ο χαρισματικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός έρχεται με την μπάντα του στο Floyd κι η προπώληση έχει ανοίξει.

Asaf Avidan

Ο χαρισματικός Asaf Avidan επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό show, μαζί με τη μπάντα του, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, στο Floyd Live Music Venue. Ο τραγουδιστής / τραγουδοποιός με τη χαρακτηριστική φωνή θα παρουσιάσει δύο νέους δίσκους, μαζί με  τα hits του, συνδυάζοντας θεατρικότητα και απίθανη σκηνική παρουσία. Η προπώληση έχιε ήδη ξεκινήσει προς €37 και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους θα συνεχιστεί στα €40. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του, "The Call of the Flow”, ως προπομπό δύο νέων δίσκων, ο Asaf ξεκινά την "Unfurl Band Tour 2025” - μαζί με τη μπάντα του, για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια καριέρας, αρχικά με τους Asaf Avidan & the Mojos και στη συνέχεια ως σόλο καλλιτέχνης, έχει πλέον εδραιώσει τη θέση του στο σύγχρονο μουσικό στερέωμα μέσα από sold-out περιοδείες, συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ με κύρια χαρακτηριστικά την αυθεντικότητα και την κομψότητα της δουλειάς του. Συνεχίζει να λέει όχι σε κομπιούτερ, auto tuners και playbacks, προσπαθώντας πάντα να προσφέρει μια ουσιαστική live εμπειρία.

Επιρροές από folk, jazz, blues, rock, pop, rap αναμειγνύονται ιδανικά δημιουργώντας κάτι μοναδικό, που θα απολαύσουμε σε αγαπημένα κομμάτια όπως τα "One Day / Reckoning Song", "Different Pulses", "Love It or Leave It", "Lost Horse", "Over My Head", "Gold Shadow".

Προπώληση: more.com.

Δείτε τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Για τον Eric Bazilian το live των The Hooters στην Αθήνα είναι ένα όνειρο

Οι πρωτοπόροι των ’80s εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στήνοντας μια ανεπανάληπτη συναυλία-γιορτή για τα 45 χρόνια πορείας τους. ("Gagarin", 26/6)

23/06/2025

Green Day: 20 χρόνια "American Idiot", 20 χρόνια pop-punk νοσταλγίας

Μπορεί να αμφισβητήθηκαν για τα punk διαπιστευτήριά τους αλλά άφησαν εποχή ως ένα σπουδαίο συγκρότημα χάρις (και) στο magnum opus τους "American Idiot", που φέτος συμπληρώνει δύο δεκαετίες ζωής και τους φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

O Ντέιβ Χόλαντ και το Kismet Quarter σε μια βραδιά κάτω από την Ακρόπολη

Η εμβληματική μορφή της τζαζ συναντά τον Κρις Πότερ, τον Κέβιν Γιούμπανκς και τον Ομπέντ Καλβέρ, αυτό το καλοκαίρι στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Φ hill Sessions: Στέφανος Θωμόπουλος, Γιάννης Αγγελάκας και Νίκος Γιούσεφ σε μια απρόσμενη συνάντηση

Παρουσιάσουν τη μουσικοεικαστική καντάτα "Κουκουβάγια" καθώς και έργα κλασικών και σύγχρονων συνθετών .

Φ hill Sessions: Η Μάρθα Φριτζήλα τραγουδά κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό

Η σπουδαία τραγουδίστρια και το Kubara Project χαρίζουν στο κοινό τους ένα μοναδικό λάιβ.

Πώς ξεκίνησε η φήμη ότι οι Boy Harsher ήταν κάποιο νέο, "ρωσικό ή γερμανικό σχήμα"

Όσο το Release Athens 2025 ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους Boy Harsher, που (μαζί με τους Shame) θα αναλάβουν το "ζέσταμα" για τους Fontaines D.C., η Jae Matthews μιλά στο "α".

Ξεκίνησε η προπώληση για τον "Ριγολέττο" στο Ηρώδειο

Το αριστούργημα του Βέρντι παρουσιάζεται στο πλαίσιο του ΦΑΕ, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου.