Φ hill Sessions: Η Μάρθα Φριτζήλα τραγουδά κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό

Η σπουδαία τραγουδίστρια μαζί με τους Kubara Project χαρίζουν στο κοινό τους ένα μοναδικό λάιβ.

Μάρθα Φριτζήλα © Πάνος Ανδριανός

Η Μάρθα Φριντζήλα και το ολοκαίνουργιο Kubara Project ανεβαίνουν στη σκηνή του Θεάτρου "Δόρα Στράτου", τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, για να στήσουν μια ξεχωριστή μουσική γιορτή. Με αστείρευτο μπρίο, αυθεντικό κέφι, συναισθηματικά και κοινωνικά ερωτήματα, η χαρισματική αυτή παρέα προσκαλεί σε μια βραδιά γεμάτη αγαπημένες μελωδίες και ρυθμούς, συγκίνηση και σκέψη όπως μόνο εκείνη ξέρει να δημιουργεί.

"Μετά από μια χρονιά γεμάτη αναταράξεις κι αλλαγές προσωπικές αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα, και με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο στα σκαριά, θα κουρνιάσουμε σε χώρους που μπορούμε να αποκαλούμε σπίτι για να ζήσουμε στιγμές ποίησης και τρέλας, στην ασφάλεια που μόνο η Τέχνη μπορεί να προσφέρει. Κι όπως λέει ο υπέροχος Γιώργος Χρονάς: "Καλώ της οπαδούς να ακολουθήσουν. Δεν μας φοβίζουνε τα κύματα, οι εθνικόφρονες είναι χαζοί, τα πούλμαν θα μείνουνε ακίνητα, την όχθη θα την περάσουμε πεζή." Ελάτε να στήσουμε μαζί ένα ανάχωμα απέναντι στο ποτάμι της αδιαφορίας που πάει να μας καταπιεί."

Το Kubara project, αφού δοκιμάστηκε είκοσι χρόνια σε συναυλίες και περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζεται στο κοινό με τον αυθορμητισμό και τη ζεστασιά που χαρακτήρισαν και την πρώτη τους εμφάνιση, με μία ερμηνεύτρια στην καλύτερή της στιγμή και δεξιοτέχνες μουσικούς που δένουν ακόμη περισσότερο μέσα από τους κυριολεκτικούς προσωπικούς δεσμούς τους: Προσωπικές ιστορίες μπερδεύονται με παγκόσμια βιώματα για την αγάπη, την φιλία, τη μοναξιά, τον έρωτα, τη σχέση με τη γη, την επίθεση στη φύση.

Στo soundtrack της μουσικής παράστασης της Μάρθας Φριντζήλα και των Kubara Project ακούγονται τραγούδια των σπουδαιότερων Ελλήνων και ξένων συνθετών των δύο τελευταίων αιώνων, καθώς και παραδοσιακά τραγούδια της Ελλάδας και του κόσμου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Αντώνης Μαράτος στο μπάσο, Βασίλης Μαντζούκης στα τύμπανα και την κιθάρα, Κώστας Νικολόπουλος στις κιθάρες και τα φωνητικά, Βασίλης Παναγιωτόπουλος στα πλήκτρα, το τρομπόνι και τα φωνητικά και ο Νίκος Παπαϊωάνου στο τσέλο, στο σάζι και στο μπάντζο.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Σταυρό του Νότου Club

Με επιρροές από τον Γιάννη Αγγελάκα ως την Amy Winehouse, η Βασιλική παρασέρνει το κοινό στο πολύπλευρο μουσικό της σύμπαν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/11/2025

Η εβδομάδα μας στο Theatre of the No

Haig Yazdjian, Harris Lambrakis Quartet, Encardia, και Alexandros Affolter Quartet συνθέτουν το πολυδιάστατο μουσικό πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Οι συναυλίες της εβδομάδας

Ben Klock, Elucid, Ola Onabulé και όσα ακόμα events θα απασχολήσουν τους μουσικόφιλους της Αθήνας αυτή την εβδομάδα (3-9/11).

Ο Νεοϋορκέζος ράπερ Elucid στο Ρομάντσο

Ο ράπερ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της avant-garde σκηνής της Νέας Υόρκης εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

"Πάμε στη Χονολουλού": Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο

Μια διαφορετική παρουσίαση βιβλίου με μουσικές από την Ελλάδα του Μεσοπολέμου ως τη Χαβάη.

Theodore: "Το Fire είναι η σπίθα που χρειάζομαι για να συνεχίσω"

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου δίσκου του στο "Gagarin 205" (7/11), o δραστήριος τραγουδοποιός μιλάει στο "α".