Οι Palaye Royale έρχονται ξανά για λογαριασμό του Release Athens 2025

Τα τρία αδέρφια με το φανατικό κοινό στην Ελλάδα θα συνοδεύσουν τους headliners Avenged Sevenfold.

Palaye Royale

Το Release Athens 2025 υποδέχεται τους Palaye Royale, το Σάββατο 7 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Τα τρία αδέρφια από το Λας Βέγκας με το φανατικό κοινό στην Ελλάδα θα συνοδεύσουν τους headliners Avenged Sevenfold σε διάφορες στάσεις της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και μαζί θα απογειώσουν την εναρκτήρια βραδιά της φετινής διοργάνωσης. Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Οι Palaye Royale πήραν τη σημερινή τους μορφή το 2011 και αποτελούνται από 3 αδέλφια: τους Remington Leith (φωνητικά), Sebastian Danzig (κιθάρα) και Emerson Barrett (drums). Οι ίδιοι χαρακτηρίζουν τη μουσική τους "fashion-art rock" με επιρροές τους ξεκινούν από την brit-pop και το glam rock και φθάνουν μέχρι τον ήχο που ανέδειξαν οι Rolling Stones, o David Bowie, οι The Libertines και οι My Chemical Romance.

Πριν ακόμα κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους δίσκο, η μπάντα είχε καταφέρει να κερδίσει φανατικό κοινό με σπουδαία singles όπως τα "Morning Light” και "Get Higher”, που ξεπέρασαν τα 20 εκ. views στο YouTube, ενώ στη συνέχεια κέρδισαν το διαγωνισμό του MTV, Musical March Madness, ανάμεσα σε μεγαθήρια όπως οι Coldplay και οι Linkin Park. To ντεμπούτο τους, "Boom Boom Room” (σε παραγωγή του James Iha των Smashing Pumpkins), κυκλοφόρησε σε δύο μέρη, το 2016 και το 2018, αλλά όλα άλλαξαν με την κυκλοφορία του "The Bastards” (2020), όπου απέδειξαν ότι πρόκειται για μια μπάντα που δεν γνωρίζει όρια και ετοιμάζεται να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή αφού το τέταρτο τους άλμπουμ, το σχεδόν κινηματογραφικό "Fever Dream” (2022), γνώρισε την αποθέωση και οδήγησε το συγκρότημα σε μια απόλυτα επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία.  

Palaye Royale

Το Σάββατο 7 Ιουνίου, έχοντας πλέον κυκλοφορήσει και το γεμάτο αυτοπεποίθηση πέμπτο τους άλμπουμ, "Death or Glory”, οι Palaye Royale έρχονται στο Release Athens 2025 για να παρουσιάσουν το μεγαλύτερο show τους στην Αθήνα, γεμάτο με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως είναι τα "Lonely”, "Little Bastards”, "Mr. Doctor Man”, "Dying In A Hot Tub”, μεταξύ πολλών άλλων.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται. Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι προνομιακές παροχές: ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, ξεχωριστή πύλη εισόδου, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο. Παράλληλα, είναι διαθέσιμες δύο ειδικές προσφορές του Release Athens 2025, για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ή τρεις ημέρες του φεστιβάλ, επωφελούμενοι από μία σημαντική έκπτωση:

  • Avenged Sevenfold, Palaye Royale & more tba (7/6, Πλατεία Νερού) + Gojira, Lacuna Coil & more tba (19/7, Πλατεία Νερού) προς 115€ (κέρδος 15€)
  • Avenged Sevenfold, Palaye Royale & more tba (7/6, Πλατεία Νερού) + Gojira, Lacuna Coil & more tba (19/7, Πλατεία Νερού) + Dream Theater, Mastodon, Haken (23/7, Πλατεία Νερού) προς 170€ (κέρδος 25€)

Διάθεση εισιτηρίων ΑμεΑ

Το Φεστιβάλ φροντίζει για την πρόσβαση Ατόμων με Αναπηρία, προσφέροντας ειδικό χώρο με ανεμπόδιστη θέα προς τη σκηνή. Ο ειδικός χώρος είναι προσβάσιμος με αμαξίδιο, διαθέτει καθίσματα, ξεχωριστές τουαλέτες & δωρεάν parking. Για την αγορά εισιτηρίων ΑμεΑ, παρακαλούμε να προωθήσετε το αίτημά σας ηλεκτρονικά στο support@releaseathens.gr, επισυνάπτοντας την κάρτα αναπηρίας σας. Για την είσοδό σας στους χώρους ΑμεΑ, η κάρτα αυτή θα χρειαστεί να επιδειχθεί κατά την άφιξή σας στο Φεστιβάλ.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O Ben Klock επιστρέφει στην Αθήνα με το Photon

Το εμβληματικό οπτικοακουστικό project φέρνει στο "Universe" τους Neux, Planetary Assault Systems, Rødhåd και Stef Mendesidis.

04/11/2025

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Σταυρό του Νότου Club

Με επιρροές από τον Γιάννη Αγγελάκα ως την Amy Winehouse, η Βασιλική παρασέρνει το κοινό στο πολύπλευρο μουσικό της σύμπαν.

Η εβδομάδα μας στο Theatre of the No

Haig Yazdjian, Harris Lambrakis Quartet, Encardia, και Alexandros Affolter Quartet συνθέτουν το πολυδιάστατο μουσικό πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Οι συναυλίες της εβδομάδας

Ben Klock, Elucid, Ola Onabulé και όσα ακόμα events θα απασχολήσουν τους μουσικόφιλους της Αθήνας αυτή την εβδομάδα (3-9/11).

Ο Νεοϋορκέζος ράπερ Elucid στο Ρομάντσο

Ο ράπερ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της avant-garde σκηνής της Νέας Υόρκης εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

"Πάμε στη Χονολουλού": Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο

Μια διαφορετική παρουσίαση βιβλίου με μουσικές από την Ελλάδα του Μεσοπολέμου ως τη Χαβάη.

Theodore: "Το Fire είναι η σπίθα που χρειάζομαι για να συνεχίσω"

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου δίσκου του στο "Gagarin 205" (7/11), o δραστήριος τραγουδοποιός μιλάει στο "α".