Last Call για τα early bird εισιτήρια του Release Athens 2025

Διαβάστε την ενημέρωση για την αλλαγή τιμής εισιτηρίων του φεστιβάλ αλλά και τις συνδυαστικές προσφορές.

Kylie Minogue

Η αντίστροφη μέτρηση για το συναυλιακό καλοκαίρι έχει ξεκινήσει. Η προθεσμία για την αγορά των early bird εισιτηρίων του Release Athens 2025 λήγει την Τετάρτη 16 Απριλίου. Αν θέλεις να εξασφαλίσεις τη θέση σου σε ένα από τα κορυφαία μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού σε προνομιακή τιμή, τώρα είναι η ευκαιρία.

Το Release Athens 2025 υπόσχεται ένα εντυπωσιακό line-up που θα ικανοποιήσει κάθε μουσικό γούστο με καλεσμένους από την rock, pop, metal, electro και punk σκηνή. Ενδεικτικά, κάποια από τα ονόματα που θα μας επισκεφτούν το επόμενο διάστημα είναι η pop diva Kylie Minogue, οι  London Grammar, οι Avenged Sevenfold, οι Glass Beams, οι Fontaines D.C., οι Idles, οι Gojira, οι Dream Theater και πολλοί ακόμη. Οι συνδυαστικές εκπτώσεις προσφέρουν σημαντικό οικονομικό όφελος. Απόκτησε το εισιτήριό σου πριν την αλλαγή τιμών στις 16 Απριλίου και προετοιμάσου για αξέχαστες καλοκαιρινές συναυλιακές βραδιές. Βρες όλα τα νέα για το line-up του φετινού Release Athens στο "α".

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το περιβόλι του τρελού, ο Διονύσης Σαββόπουλος και του ‘60 οι εκδρομείς

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλά για τα ελληνικά 60s όταν ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ του "Το περιβόλι του τρελού".

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΩΡΓΟς ΧΑΡΩΝΙΤΗς
21/10/2025

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε αλλά οι χοροί ας κρατήσουν για πάντα

Αποχαιρετούμε τον Διονύση Σαββόπουλο, τον κορυφαίο των Ελλήνων τραγουδοποιών, τον αγαπητό Νιόνιο που δεν είναι πια μαζί μας.

"From Cabaret to Rock n' roll... and Αll that Jazz!": Μια λαμπερή μουσική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ

Η εποχή του ρετρό ζωντανεύει μέσα από μια παράσταση γεμάτη από ήχους και ρυθμούς από το 1890 ως το 1960.

Δύο βραδιές με τον Wim Mertens στο Ωδείο Αθηνών

Ο Βέλγος συνθέτης παρουσιάζει το νέο του δίσκο σε πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα στην Αθήνα.

Και δεύτερη συναυλία για το Παιδί Τραύμα στο ΠΛΥΦΑ

Το Παιδί Τραύμα επιστρέφει για μια ακόμη βραδιά αφιερωμένη στη "Δεύτερη Ζωή", τον νέο του δίσκο που κυκλοφορεί στο τέλος του μήνα.

Μια νύχτα με τους Gizmo Varillas και Monsieur Minimal

Μιλήσαμε με τους δημοφιλείς δημιουργούς με αφορμή τη "συνάντησή" τους στο πρώτο "Jameson Connects" music session της σεζόν.

"Είχα φωνή, την πήραν τα πουλιά": Ο Δώρος Δημοσθένους έρχεται με νέο υλικό στον Σταυρό του Νότου

Παρουσιάζει για πρώτη φορά ζωντανά τον νέο κύκλο τραγουδιών, σε στίχους της Ελένης Φωτάκη, με μουσική και ενορχήστρωση δική του.