Χρήστος Στέργιογλου και Λυδία Φωτοπούλου ξανά μαζί στο Half Note

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για το "Όταν η πραγματικότητα παραπατάει", ένα καμπαρέ σε μορφή συναυλίας σε μουσική Ηρακλή Πασχαλίδη.

Όταν η πραγματικότητα παραπατάει

Τι συμβαίνει όταν αχινοί επαναστατούν και θέλουν να αλλάξουν; Όταν ο εχθρός παρατάει τη μάχη και πάει ν’ αγοράσει παγωτό; Όταν μια κυρία που δεν ξέρει λέξη ρωσικά επιμένει και θέλει να τα μιλάει; Ο γρίφος θα λυθεί στη σκηνή του Half Note Jazz Club την Τετάρτη 22 & 29 Ιανουαρίου (9.30 μ.μ.). Όταν συμβαίνουν αυτά και πολλά ακόμη προκύπτει η συναυλία-παράσταση "Όταν η πραγματικότητα παραπατάει" με μουσική και τραγούδια του συνθέτη Ηρακλή Πασχαλίδη που εκτός από τη σύνθεση αγαπάει και την αποσύνθεση.

Ο ίδιος στο πιάνο και με συνεργούς τους ηθοποιούς-τραγουδιστές Χρήστο Στέργιογλου και Λυδία Φωτοπούλου περιπλανώνται σε μία πραγματικότητα που παραπατάει και αποφεύγει τα αναμενόμενα. Μία αγκαλιά τραγούδια με ένα πιάνο και δύο φωνές, ένα "καμπαρέ” εκτός χρόνου, βλέμματα και κείμενα λουσμένα με μουσικές, συναισθήματα και όλη την αγάπη που έχουμε μέσα μας.
 
Προπώληση εισιτηρίων στο more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

«Όταν η πραγματικότητα παραπατάει»

  • Μουσική παράσταση

Μια παράσταση καμπαρέ σε μορφή συναυλίας από τους Χρήστο Στέργιογλου, Λυδία Φωτοπούλου και Ηρακλή Πασχαλίδη. Τι συμβαίνει όταν αχινοί επαναστατούν και θέλουν να αλλάξουν; Όταν ο εχθρός παρατάει τη μάχη και πάει ν’ αγοράσει παγωτό; Όταν μια κυρία που δεν ξέρει λέξη ρωσικά επιμένει και θέλει να τα μιλάει; Ο γρίφος θα λυθεί στη σκηνή. Όταν συμβαίνουν αυτά και πολλά ακόμη προκύπτει μία συναυλία-παράσταση με μουσική και τραγούδια του συνθέτη Ηρακλή Πασχαλίδη που εκτός από τη σύνθεση αγαπάει και την αποσύνθεση. Ο ίδιος στο πιάνο και με συνεργούς τους ηθοποιούς-τραγουδιστές Χρήστο Στέργιογλου και Λυδία Φωτοπούλου περιπλανώνται σε μία πραγματικότητα που παραπατάει και αποφεύγει τα αναμενόμενα. Μία αγκαλιά τραγούδια με ένα πιάνο και δύο φωνές, ένα “καμπαρέ” εκτός χρόνου, βλέμματα και κείμενα λουσμένα με μουσικές, συναισθήματα και όλη την αγάπη που έχουμε μέσα μας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι "Μαγευτικές μελωδίες από τη μεγάλη οθόνη" επιστρέφουν στη Μαρίνα Φλοίσβου

Μια βραδιά γεμάτη με τα τραγούδια που αγαπήσαμε από τον ελληνικό κινηματογράφο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/07/2025

Aurora: Η νεράιδα της art-pop έρχεται στο Release Athens

Λίγο πριν την εμφάνιση της για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συγκεντρώνουμε πέντε κορυφαίες στιγμές της Νορβηγίδας ερμηνεύτριας.

Οι Bicep γεμίζουν την Αθήνα με "CHROMA"

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα dance events του φετινού καλοκαιριού έρχεται στο 260 Playground, με 2 stages, 15 acts και αναπάντεχες συμπράξεις.

Youssou N'Dour: Ξανά στην Αθήνα, μετά από 16 χρόνια

Με το ιστορικό "7 Seconds" να παίζεται και να ξαναπαίζεται στα εγχώρια ραδιόφωνα, ήταν καιρός για έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της Αφρικής να αναθερμάνει τις σχέσεις του με το ελληνικό κοινό, στο οποίο δίνει ραντεβού στο Ηρώδειο, την Παρασκευή 11/7.

"Νύχτες Μαγικές": Ένα ταξίδι στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού

Η συναυλία- αφιέρωμα σε στιγμές της λαϊκής μουσικής με σπουδαίους καλλιτέχνες για μια μοναδική νύχτα.

Φ hill Sessions: Τα πιο δροσερά ραντεβού μας στον λόφο του Φιλοπάππου

Οι καλοκαιρινές νύχτες γεμίζουν μουσική στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα Φ hill Sessions να υποδέχονται κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι Tigran Hamasyan, Fantastic Negrito, Light in Babylon και Xylouris White.

Νέα ημερομηνία και μέρος για τη συναυλία της Κατερίνας Λιόλιου

Λόγω του επαναπρογραμματισμού των περιοδειών και της παράτασης των εμφανίσεων της τραγουδίστριας στο "Romeo" η συναυλία της στην Αθήνα μεταβάλλεται.