Ένα pre-Xmas party με τον Κωστή Μαραβέγια

Το "Floyd live music venue" υποδέχεται την εορταστική περίοδο με ένα εκρηκτικό live party.

Κωστής Μαραβέγιας

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στο "Floyd live music venue", ο καλεσμένος μας θα στήσει ένα Pre-Xmas Party που θα θυμόμαστε για καιρό. Ο λόγος στον μοναδικό Κωστή Μαραβέγια: "Φίλοι μου, είπα τα φετινά Χριστούγεννα να τα γιορτάσω Κυριακή, μεγάλη γιορτή, από απόγευμα μέχρι μεσάνυχτα και βάλε. Θα φορέσω παπιγιόν, θα ντύσω με λαμπιόνια απ’ άκρη σ’ άκρη τον ουρανό του Floyd, θα βγω στην Πειραιώς να ψάλλω κάλαντα, θα επιμεληθώ το πρόγραμμα και τα τραγούδια και θα φχαριστηθούμε μουσική. 

Από πολυφωνικά Χριστουγεννιάτικα μέχρι Βανδή. Από Κυψέλη μέχρι Αρκτική. Εκτός από τη μπάντα μου και καλεσμένους έκπληξη που θα φέρουν γιρλάντες και κουραμπιέδες, την Κυριακή "μεγάλη γιορτή" θα πλαισιώσουν δύο θαυματουργά νέα κορίτσια που ξεχώρισα τελευταία. Η Έλενα Λεώνη με κέλτικη άρπα, με φωνή βάλσαμο και παραδοσιακό χρώμα και η Χριστίνα "αεικίνητη" Σαμαρά, με ρυθμό και μπρίο, Σαλονικιώτικη αρτίστα.  Θα ανοίξουν τη συναυλία και θα παρελάσουν και στο φινάλε της.

Κωστής Μαραβέγιας

Να σας πω, θέλω αυτή η γιορτή να καθιερωθεί και να γίνει το πρώτο φεστιβάλ Χριστουγέννων, κάτι σαν το Release Athens των γιορτών κι εγώ ο Πέτρος Γαϊτάνος της χαράς των Χριστουγέννων. Βοηθήστε με. Απλά, ελάτε από νωρίς ντυμένοι Άϊ Βασίληδες και Καλικάντζαροι, με έλκηθρα ή χωρίς. Σας αγαπώ, σας περιμένω".
 
Προπώληση εισιτηρίων (€ 17-15) μέσω εισιτηρίων μέσω more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Floyd

Πειραιώς 117, Πετράλωνα
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τα τραγούδια και οι ταινίες χωρίς τα οποία ο Σαββόπουλος δεν θα ήταν ο ίδιος

Λίγοι Έλληνες δημιουργοί κατάφεραν να συνδέσουν τόσο αρμονικά τη μουσική, τη σκέψη και τον κινηματογράφο όσο ο Διονύσης Σαββόπουλος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/10/2025

Οι prog/power metallers Suburst επιστρέφουν για μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα

Special guests στη συναυλία στο "Κύτταρο" θα είναι οι Oria και Corrupted Symmetry.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Αριστοφάνης

"Ο "Πλούτος" είναι η σάτιρα του νεοπλουτισμού και του λάιφ στάιλ" δήλωνε στη μεγάλη συνέντευξή του "α" ο τραγουδοποιός για την παράσταση που ανέβαζε στην Επίδαυρο το 2013.

Το περιβόλι του τρελού, ο Διονύσης Σαββόπουλος και του ‘60 οι εκδρομείς

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλά για τα ελληνικά 60s όταν ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ του "Το περιβόλι του τρελού".

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε αλλά οι χοροί ας κρατήσουν για πάντα

Αποχαιρετούμε τον Διονύση Σαββόπουλο, τον κορυφαίο των Ελλήνων τραγουδοποιών, τον αγαπητό Νιόνιο που δεν είναι πια μαζί μας.

"From Cabaret to Rock n' roll... and Αll that Jazz!": Μια λαμπερή μουσική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ

Η εποχή του ρετρό ζωντανεύει μέσα από μια παράσταση γεμάτη από ήχους και ρυθμούς από το 1890 ως το 1960.

Μάριος Στρόφαλης και Roman Gomez: Δυο μαέστροι του nuevo tango συνομιλούν

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι μαέστροι βαδίζουν σε Tango και Jazz μονοπάτια.