30 χρόνια Υπόγεια Ρεύματα: Μια συναυλία-γιορτή στην Τεχνόπολη

Μαζί με το συγκρότημα θα ανέβουν επί σκηνής ερμηνεύοντας και διασκευάζοντας τραγούδια από όλη την πορεία του, αγαπημένοι φίλοι και μουσικοί συνοδοιπόροι.

Υπόγεια Ρεύματα © Φανή Μαρία Χατζή

Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, ένας χαρακτηριστικός ήχος, δεκάδες λατρεμένα τραγούδια που έχουν χαραχτεί βαθιά στον συναισθηματικό μας χάρτη. Μια Υπόγεια παρέα-οικογένεια θα συναντηθεί για ένα από τα μεγαλύτερα live της ιστορίας της.

Τα Υπόγεια Ρεύματα κλείνουν τα 30 χρόνια και προσκαλούν όλες τις φίλες και τους φίλους τους σε μεγάλη συναυλία-γιορτή την Τετάρτη 5 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Μαζί με το συγκρότημα θα ανέβουν επί σκηνής ερμηνεύοντας και διασκευάζοντας τραγούδια από όλη την πορεία του, οι αγαπημένοι φίλοι και μουσικοί συνοδοιπόροι:

Ελένη & Σουζάνα Βουγιουκλή, Σπύρος Γραμμένος, Βαγγέλης Καζαντζής, Αλέξης Καλοφωλιάς, Γιώργος Κατσάνος, Κίτρινα Ποδήλατα, Κώστας Λειβαδάς, Ερρίκος Λίτσης, Νικόλας Μαραγκόπουλος, Δημήτρης Μητσοτάκης, Τηλέμαχος Μούσας, Μάριος Νταβέλης, Μαρία Παπαγεωργίου, Σάσα Παπαλάμπρου, Μιχάλης Πούγουνας, Αγγελική Τουμπανάκη, Τσοπάνα Rave, Πάνος Φραγκιαδάκης, Frank Panx, Magic de Spell, MC Yinka – Iota και τα παλιά μέλη των Υπογείων Ρευμάτων.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι prog/power metallers Suburst επιστρέφουν για μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα

Special guests στη συναυλία στο "Κύτταρο" θα είναι οι Oria και Corrupted Symmetry.

22/10/2025

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Αριστοφάνης

"Ο "Πλούτος" είναι η σάτιρα του νεοπλουτισμού και του λάιφ στάιλ" δήλωνε στη μεγάλη συνέντευξή του "α" ο τραγουδοποιός για την παράσταση που ανέβαζε στην Επίδαυρο το 2013.

Το περιβόλι του τρελού, ο Διονύσης Σαββόπουλος και του ‘60 οι εκδρομείς

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλά για τα ελληνικά 60s όταν ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ του "Το περιβόλι του τρελού".

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε αλλά οι χοροί ας κρατήσουν για πάντα

Αποχαιρετούμε τον Διονύση Σαββόπουλο, τον κορυφαίο των Ελλήνων τραγουδοποιών, τον αγαπητό Νιόνιο που δεν είναι πια μαζί μας.

"From Cabaret to Rock n' roll... and Αll that Jazz!": Μια λαμπερή μουσική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ

Η εποχή του ρετρό ζωντανεύει μέσα από μια παράσταση γεμάτη από ήχους και ρυθμούς από το 1890 ως το 1960.

Μάριος Στρόφαλης και Roman Gomez: Δυο μαέστροι του nuevo tango συνομιλούν

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι μαέστροι βαδίζουν σε Tango και Jazz μονοπάτια.

Δύο βραδιές με τον Wim Mertens στο Ωδείο Αθηνών

Ο Βέλγος συνθέτης παρουσιάζει το νέο του δίσκο σε πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα στην Αθήνα.