Το "Piaf! The Show" έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της, υπό την ερμηνεία της Nathalie Lermitte.

Θέατρο Λυκαβηττού- Paif the show

La Vie En Rose, Non Je Ne Regrette Rien, La Foule, Milord, όλα τα λατρεμένα τραγούδια της απόλυτης ντίβας θα μάς ταξιδέψουν στους σταθμούς της πολυτάραχης ζωής της το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Ερμηνεύει η Nathalie Lermitte. Σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Gil Marsalla, η παράσταση "Piaf! The Show" έχει χαρακτηριστεί από τους αγαπημένους φίλους της Edith Piaf, όπως η Ginou Richer και ο Charles Aznavour, ως "ο ωραιότερος φόρος τιμής που αποτίθηκε ποτέ στην καριέρα της Edith Piaf".

Το 2017, το απόλυτο αφιέρωμα, "Piaf! Le Spectacle" έγινε sold out στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και στο Olympia στο Παρίσι με την εμβληματική συμμετοχή του Charles Dumont, δημιουργού μερικών από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της θρυλικής σταρ. Σε δύο μέρη των 45 λεπτών, η παράσταση "Piaf! The Show" αφηγείται την ιστορία της Edith Piaf μέσα από τα αξέχαστα τραγούδια της σε μια πρωτότυπη σκηνογραφία και προβολές εικόνων της Edith Piaf που δεν είχαν δημοσιευθεί ποτέ στο παρελθόν.

Piaf! The Show

Για τη Nathalie Lermitte 

Η Nathalie Lermitte ακολούθησε το έμφυτο κάλεσμα του τραγουδιού από την ηλικία των 6 ετών, όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή με την ορχήστρα του πατέρα της και τραγούδησε μπροστά σε 500 άτομα. Την ημέρα που έκλεισε τα 18 της χρόνια, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ "Tu es tout ce que j’aime", δύο singles από το οποίο πούλησαν πάνω από 400.000 αντίτυπα.

Η Nathalie Lermitte ηχογράφησε πολλά θεματικά τραγούδια για τηλεοπτικές σειρές και κινούμενα σχέδια. Το 1989 έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική κωμωδία, όταν κλήθηκε να παίξει το ρόλο της Cristal στο "Starmania", το οποίο ανέβηκε για 3 χρόνια στο Théâtre Marigny στο Παρίσι και στη συνέχεια ακολούθησε διεθνή περιοδεία που τελείωσε στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη. Ακολούθησε μια σειρά από επιτυχημένους ρόλους σε μιούζικαλ στα οποία έπαιξε το ρόλο της Edith Piaf.

Το 2018 εντάχθηκε στην παράσταση "Piaf! The Show" και συνεχίζει να γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία με εμφανίσεις στη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ντουμπάι, τη Νότια Αμερική, και την Ευρώπη.

Piaf! The Show

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Λόφος Λυκαβηττού
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Monophonics: Η κορυφαία psychedelic soul μπάντα επιστρέφει στην Αθήνα

Η "πιο καυτή psychedelic soul ορχήστρα του σήμερα" έρχεται στο Gazarte Ground Stage.

25/09/2025

Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν την επανέκδοση του άλμπουμ "Black And Blue" από το 1976

Νέο μουσικό βίντεο, ακυκλοφόρητα κομμάτια, ζωντανές συναυλίες και όλα όσα φέρνει μαζί του το Super Deluxe Box Set για να γιορτάσουν το θρυλικό άλμπουμ των Rolling Stones.

Η sold out συναυλία του Mulatu Astatke στην Αθήνα μεταφέρεται για τον Νοέμβριο

Η νέα ημερομηνία θα γνωστοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Sunset, beats & unity: Reflected με Frankey & Sandrino στον Πύργο του Πειραιά

Το εκρηκτικό γερμανικό ντουέτο θα πλαισιώσουν οι δικοί μας Mangata Projekt σε μια βραδιά για καλό σκοπό.

Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2025: Δύο μέρες αντίδοτο στην αγοραφοβία των καιρών μας

Η επιτυχημένη φεστιβαλική διοργάνωση που καθιερώθηκε αμέσως ως το μεγάλο ραντεβού της ευρύτερης ελληνικής indie σκηνής επιστρέφει με την τρίτη έκδοσή της στην ΠΛΥΦΑ, σε επιμέλεια της Sci-Fi River (26-27/9).

Τo Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη γιορτάζει 30 χρόνια προσφοράς στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Μια επετειακή εκδήλωση με παρουσιάσεις, προβολές και συναυλία κλασικής μουσικής.

Φεστιβάλ Όπερας Ροσσίνι: Σπάνιες λυρικές απολαύσεις εν μέσω σοβαρών προκλήσεων

Παρά τη μειούμενη χρηματοδότηση και την ανάγκη προσέλκυσης νέου κοινού, στο Πέζαρο η απογείωση των έργων του Ροσσίνι εξακολουθεί να γίνεται με μουσικ(ολογικ)ή και παραστατική αρτιότητα και τη σύμπραξη καταξιωμένων και ανερχόμενων καλλιτεχνών, εξειδικευμένων στο ρομαντικό μπελ-κάντο.