Οι Χαΐνηδες υποδέχονται τη νέα χρονιά στον Σταυρό του Νότου

Στο πλαίσιο της χειμερινής τους περιοδείας η μπάντα θα κάνει 3 εμφανίσεις στην Αθήνα και δεν πρέπει να τις χάσετε.

Hainides

Οι Χαΐνηδες έρχονται για 3 μοναδικές εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου τα Σάββατα 17, 24 και 31 Ιανουαρίου για να δώσουν μια μυσταγωγική νότα στο χειμώνα. 

Χαΐνηδες

Οι "παρέες" ήταν πάντα οι βιότοποι που εκκολάπτονταν η Τέχνη, η Επανάσταση, ο Έρωτας, η Ελευθερία. Γι’ αυτό το λόγο τα ολοκληρωτικά καθεστώτα απαγόρευαν το ‘συνέρχεσθαι’. Σήμερα δεν χρειάζεται η απαγόρευση. Καθένας, καταθλιμμένος και χρονοκυνηγημένος, ζει σε ένα ατομικό κέλυφος που δεν χωρεί κανέναν άλλον. Οι Χαΐνηδες δεν είναι απλά η φαντασίωση μιας παρέας, ένα συγκρότημα ή μια κολεκτίβα. Είναι ένα μήνυμα σ’ ένα μπουκάλι, για τις επόμενες γενιές. Είναι μια μικρή κιβωτός κοινοτισμού, που οι παραστάσεις της είναι τελετουργίες και η μουσική της απλώνεται από τον ψίθυρο στην κραυγή και από την μυσταγωγία στην έκσταση.

Χαΐνηδες

Αν και δεν χρειάζονται συστάσεις στους Χαΐνηδες παίζουν οι: Δημήτρης Αποστολάκης στη λύρα και το τραγούδι, ο Μιχάλης Γαλάνης στα ντραμς, ο Δημήτρης Ζαχαριουδάκης στη κιθάρα και το τραγούδι, ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο μπάσο και τα φωνητικά, ο Δημήτρης Μπρέντας στη γκάιντα, κλαρίνο, καβάλ, φλογέρα, ο Μιχάλης Νικόπουλος στο λαούτο, μπουζούκι, μαντολίνο, τραγούδι και η Αγγελική Σύρκου στο τραγούδι.

Πληροφορίες
Σταυρός του Νότου Plus
Εισιτήριο ορθίων: 15€ 
Ώρα Έναρξης: 22.30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30
Προπώληση εισιτηρίων στο more.com 

> Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Σύνορα, η αγάπη δεν γνωρίζει": Το Gustav Athens κάνει opening με Κώστα Χατζή

Ο θρύλος του ελληνικού τραγουδιού έρχεται για δύο μοναδικές βραδιές και μας ταξιδεύει σε επτά δεκαετίες μουσικής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/08/2026

Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος σε μια τζαζ βραδιά στην Πάρο

Ο αναγνωρισμένος τρομπετίστας παρουσιάζει με το κουαρτέτο του ένα νέο μουσικό πρόγραμμα, στο οποίο ο λυρισμός και η σύγχρονη jazz συναντούν ηλεκτρικές υφές.

Σεπτέμβριος στο Σταύρος Νιάρχος με δύο ξεχωριστά μουσικά events

Δύο ιδιαίτερες συναυλίες με ελεύθερη είσοδο, στις 6 και στις 9 Σεπτεμβρίου, στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Πρόωρο φινάλε για την καλοκαιρινή περιοδεία του

Ο σπουδαίος ερμηνευτής ενημέρωσε το κοινό για την απόφασή του να βάλει πρόωρο τέλος στις φετινές καλοκαιρινές του εμφανίσεις.

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος και all night long party στο Island

Στην εκπνοή του καλοκαιριού, ένα all night long party στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο στα decks.

Μπέσσυ Αργυράκη, Λάκης Τζορντανέλλι και Γιώργος Πολυχρονιάδης στα τραγούδια που μεγάλωσαν γενιές

Από τις χρυσές εποχές της ποπ και του ελαφρού τραγουδιού μέχρι τις μεγάλες επιτυχίες, η βραδιά υπόσχεται ένα μουσικό ταξίδι με κέφι, νοσταλγία και χορό.

Ο Μάριος Φραγκούλης λέει οτι έχει ακόμα χιλιάδες πράγματα να κάνει

Την Δευτέρα 31 Αυγούστου ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής εμφανίζεται στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" στον Βύρωνα, για μια μοναδική βραδιά γεμάτη συναίσθημα.