O Anduze αναλαμβάνει την "προθέρμανση" για την έκτη μέρα του Release Athens

Μαζί με τους αγαπημένους Thievery Corporation, τους Black Pumas και τους The Budos Band.

Anduze

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τον Anduze, την Τρίτη 9 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Ο Αμερικανός μουσικός και τραγουδιστής, από τους κύριους συνεργάτες του Parov Stelar, θα ανέβει στη σκηνή με την πολυμελή μπάντα του. Μαζί με τους αγαπημένους Thievery Corporation, τους σπουδαίους Black Pumas και τους υπέροχους The Budos Band, υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα από τα πιο σημαντικά και χορευτικά shows της φετινής χρονιάς. 

Ο Anduze γεννήθηκε στο St. Croix των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων και έζησε για αρκετά χρόνια στο Los Angeles πριν μετακομίσει στην Αθήνα, το 2016. Από το 2012 έχει δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο μουσικό δεσμό με τον Marcus Fureder aka Parov Stelar. Μετά τις πρώτες τους συνεργασίες στα τραγούδια "This Game” και "Josephine”, το δίδυμο συνεργάστηκε στο project Stelartronic & Anduze, πριν τελικά ο Anduze εξελιχθεί σε σταθερό μέλος της μπάντας, αποτελώντας πλέον έναν από τους κύριους ερμηνευτές των τραγουδιών του Fureder. 

Anduze

Το 2021, ο Anduze κυκλοφόρησε το σόλο άλμπουμ, "Aura”, σε μια από τις πιο σημαντικές εταιρείες ηλεκτρονικής μουσικής στην Ευρώπη, την IRMA Records, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι Gramatik, Jestofunk, LTJ Xperience, Satin Jackets, μεταξύ άλλων. Εκτός από τις εμφανίσεις του όλα αυτά τα χρόνια με τον Parov Stelar στην Αθήνα, το ελληνικό κοινό τον έχει αγαπήσει και για τραγούδια όπως το "High Hopes” (τη συνεργασία του με τον Man Called Shadow) και το "Defibrillator”, τα οποία εξελίχθηκαν σε σημεία αναφοράς του εγχώριου ραδιοφώνου.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 38€ και για περιορισμένο αριθμό. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 140€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται προνομιακές παροχές (ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο). Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Release Athens 2024 - Thievery Corporation & Black Pumas

  • Soul-Funk-R&B

Mια ημέρα αφιερωμένη στους ήχους της downtempo, dub, electronica και της soul. Γνωστοί και αγαπημένοι του ελληνικού κοινού οι πρώτοι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι δεύτεροι, σε μία από τις ελάχιστες εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσουν το καλοκαίρι στην Ευρώπη, υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα από τα πιο χορευτικά shows της φετινής χρονιάς. Οι Thievery Corporation, το πρωτοποριακό ντουέτο από τη Washington, είναι μια από τις σταθερές αξίες της ηλεκτρονικής μουσικής, εδώ και χρόνια, με μια ανεξάντλητη δεξαμενή επιρροών που ξεκινά από τις παραδόσεις της dub/reggae και φτάνει έως τη jazz και τη bossanova των 60s. Ιδρύθηκαν το 1995, από τον Rob Garza και τον Eric Hilton, και στις δεκαετίες που ακολούθησαν όχι μόνο εξελίχθηκαν σε ένα από τα πιο επιτυχημένα ονόματα του είδους, αλλά καθόρισαν την downtempo/trip hop σκηνή με τις καινοτόμες παραγωγές και τα εξαιρετικά τραγούδια τους.

Πλατεία Νερού

κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Επιπλέον ημερομηνία για τους Still Corners

Η πρώτη συναυλία τους στο "Gagarin" έχει ήδη γίνει sold out.

29/04/2024

Βαγγέλης Γερμανός & Διονύσης Τσακνής στο "Άλσος": Μια υπέροχη βραδιά "δικού μας rock"

"Κάθε Πράμα στον Καιρό του" λέγεται η παράσταση που ανεβάζουν παρέα, ανά σποραδικά διαστήματα. Εκείνοι, πάντως, αποδεικνύουν επί σκηνής ότι είναι "παντός καιρού", ενώ θυμίζουν και την ουσία ενός ηλεκτρικού τραγουδιού που μπορεί να γεννήθηκε από τα αγγλοαμερικάνικα διδάγματα, μα έγινε, τελικά, πλήρως ελληνικό.

Jlin: Λίγο έλειψε να αρχίσουμε τον χορό στο "Ωδείο Αθηνών"

Στον δεύτερό της ερχομό στην Αθήνα –και όχι πρώτο, όπως γράφτηκε αλλού– η Αμερικανίδα δημιουργός έδωσε μια εκπληκτική ηλεκτρονική συναυλία, που, παρά την υπέροχη εγκεφαλική της διάσταση, έκανε και τα πόδια μας να "καίγονται", με αποτέλεσμα ο κόσμος να τη ραίνει με ιαχές ενθουσιασμού, που την έκαναν να χαμογελά πάνω από τον εξοπλισμό της.

Πού ταξιδεύουν οι Πυξ Λαξ αυτό το καλοκαίρι;

Δείτε τις στάσεις της περιοδείας τους, που ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Viva la musica! Στο καλειδοσκόπιο του συναυλιακού καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν έχει "κάτι για όλους". Mας αποζημιώνει όμως με πληθώρα διεθνών καλλιτεχνών που έρχονται στην Αθήνα φορτσάτοι.

Ξεκινά η προπώληση για την "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι στο Ηρώδειο

Η "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια του Ούγκο ντε Άνα, είναι η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή όπερα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για το 2024.

Οι Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno

Oι Matteo και Amadeo Giovanelli στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.