Η Σtella μάς μυεί στην old school pop μουσική στο Onassis Channel

Η Σtella κινηματογραφήθηκε στο "Cariocas Beach Bar" στην παραλία του Σχίνου σε μια performance που θα μας φέρει λίγο πιο κοντά στο καλοκαίρι, σε σκηνοθεσία Χρήστου Σαρρή.

Σtella ©Πηνελόπη Γερασίμου

Από το Αλεποχώρι στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube. Στη νέα συναυλία του STAGES A/LIVE, που κάνει ψηφιακή πρεμιέρα στις 15 Απριλίου, η Σtella μάς μυεί στην old school pop μουσική και μας ταξιδεύει σε μια "νέα" εφηβεία που δεν έχουμε ζήσει ακόμη. Στίχοι για τα αντικρουόμενα συναισθήματα της αγάπης, μουσική για να μη σταματήσεις ποτέ να χορεύεις. Η Σtella κινηματογραφήθηκε στο "Cariocas Beach Bar" στην παραλία του Σχίνου σε μια performance που θα μας φέρει λίγο πιο κοντά στο καλοκαίρι, σε σκηνοθεσία Χρήστου Σαρρή.

H Στέλλα Χρονοπούλου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα, όμως δεν βλέπει σύνορα και όρια στην τέχνη της. Έχοντας προ πολλού ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), ξεκίνησε την πορεία της στη μουσική με σύντομα περάσματα από τους My Wet Calvin και τους Expert Medicine, ντεμπουτάρε δισκογραφικά ως το ένα μισό του ντούο των Fever Kids το 2014, ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο προσωπικά άλμπουμ (Σtella το 2015, και Works For You το 2017, αμφότερα από την Inner Ear).

Σtella

Σήμερα, αυτό που έχει καταφέρει έχοντας ήδη στην "πλάτη" της 10 χρόνια μουσικής καριέρας, είναι να την εκπροσωπεί η αμερικανική εταιρεία που στο ρόστερ της έχει θρυλικά ονόματα όπως οι Beach House, οι Fleet Foxes, ο Father John Misty και οι Mudhoney. Η ίδια ιστορική δισκογραφική που κάποτε ανακάλυψε τους Nirvana. Η "Σtella με σίγμα" λοιπόν, έβαλε ξαφνικά την Αθήνα στον παγκόσμιο χάρτη της indie pop μουσικής σκηνής. 

Δείτε την πρεμιέρα εδώ.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Αριστοφάνης

"Ο "Πλούτος" είναι η σάτιρα του νεοπλουτισμού και του λάιφ στάιλ" δήλωνε στη μεγάλη συνέντευξή του "α" ο τραγουδοποιός για την παράσταση που ανέβαζε στην Επίδαυρο το 2013.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΩΡΓΟς ΧΑΡΩΝΙΤΗς
22/10/2025

Το περιβόλι του τρελού, ο Διονύσης Σαββόπουλος και του ‘60 οι εκδρομείς

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλά για τα ελληνικά 60s όταν ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ του "Το περιβόλι του τρελού".

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε αλλά οι χοροί ας κρατήσουν για πάντα

Αποχαιρετούμε τον Διονύση Σαββόπουλο, τον κορυφαίο των Ελλήνων τραγουδοποιών, τον αγαπητό Νιόνιο που δεν είναι πια μαζί μας.

"From Cabaret to Rock n' roll... and Αll that Jazz!": Μια λαμπερή μουσική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ

Η εποχή του ρετρό ζωντανεύει μέσα από μια παράσταση γεμάτη από ήχους και ρυθμούς από το 1890 ως το 1960.

Δύο βραδιές με τον Wim Mertens στο Ωδείο Αθηνών

Ο Βέλγος συνθέτης παρουσιάζει το νέο του δίσκο σε πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα στην Αθήνα.

Και δεύτερη συναυλία για το Παιδί Τραύμα στο ΠΛΥΦΑ

Το Παιδί Τραύμα επιστρέφει για μια ακόμη βραδιά αφιερωμένη στη "Δεύτερη Ζωή", τον νέο του δίσκο που κυκλοφορεί στο τέλος του μήνα.

Μια νύχτα με τους Gizmo Varillas και Monsieur Minimal

Μιλήσαμε με τους δημοφιλείς δημιουργούς με αφορμή τη "συνάντησή" τους στο πρώτο "Jameson Connects" music session της σεζόν.