Ο Jozef Van Wissem σε μια μυσταγωγική συναυλία στην Αθήνα

Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στην παγκόσμια πειραματική σκηνή στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Jozef Van Wissem

Οι New York Times έχουν γράψει για αυτόν "...ένας εξίσου avant-garde συνθέτης και μπαρόκ λαουτίστας, εξ΄ορισμού συμφιλιωμένος με την καλλιτεχνική διχοτομία” περιγράφοντας ένα μικρό κομμάτι του φάσματος στο οποίο ο Jozef Van Wissem δημιουργεί τα τελευταία 23 χρόνια. Όντας ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στην παγκόσμια πειραματική σκηνή και έχοντας ένα εντυπωσιακό παλμαρέ δίσκων με στολίδι του στέμματος το βραβείο του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών για τη μουσική επένδυση της ταινίας 'Only Lovers Left Alive', ο Ολλανδός μουσικός συνεχίζει να είναι δημιουργικός και σε επαφή με το πολυπληθές κοινό του.

Με αφορμή το ‘The Night Dwells in the Day’ album του που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο, βρίσκεται σε μια ακόμα ευρωπαϊκή περιοδεία που τον φέρνει και στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις. Την Κυριακή 31 Μαρτίου στο "Mylos Club" της Θεσσαλονίκης και την Τρίτη 2 Απριλίου στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στην Αθήνα, θα ξεδιπλωθεί μια ατμοσφαιρική σύνδεση των πολυδιάστατων ηχοτοπίων της μουσικής του Jozef Van Wissem σε δυο μυσταγωγικές συναυλίες.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

Φιλελλήνων 27 & Σιμωνίδου, Σύνταγμα
  • Βινιέτες Μουσικής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Δώρος Δημοσθένους κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά τραγουδώντας Elvis Presley

Ο Δώρος Δημοσθένους κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά τραγουδώντας Elvis Presley από την Παρασκευή 2 έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/12/2025

Ο David Guetta έχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ στο Spotify

Το μοναδικό επίτευγμά του, θέλει τέσσερα διαφορετικά τραγούδια του να συγκεντρώνουν κάποια δισεκατομμύρια streams.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδάει Σαββόπουλο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσιάζει τη θρυλική "Θαλασσογραφία" του Διονύση Σαββόπουλου μέσα από το δικό του καλλιτεχνικό πρίσμα.

Γιατί θα έπρεπε να τιμούμε τα 100 χρόνια του Κώστα Καρίπη

Κανείς δεν ξέρει τι απέγινε, όμως μας άφησε κάποια τραγούδια διονυσιακής μαγκιάς, ενώ η απουσία του υπήρξε τόσο ηχηρή, ώστε ανάγκασε τον Βασίλη Τσιτσάνη ν' αλλάξει τον τρόπο με τον οποίον έπαιζε μπουζούκι.

Ο Apon σπάει τα κοντέρ

Ο Apon συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων χρόνων κατακτώντας το ετήσιο Top 50 του Spotify με 6 σόλο τραγούδια του.

Half Note Jazz Club : Η jazz πλευρά των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Από την Emma Smith στους Jive Aces: γιορτινές νύχτες γεμάτες μουσική.