Η Νεφέλη Φασούλη παρουσιάζει το μοναδικό μουσικό της σύμπαν στο "Gazarte Ground Stage"

Μαζί της οι 5 τολμηροί εξερευνητές, Γιώργος Κωνσταντίνου, Ορέστης Μπενέκας, Γιάννης Πατάκας, Ιάσονας Wastor.

Νεφέλη Φασούλη © Μαρίζα Καψαμπέλη

Φέτος, η Νεφέλη Φασούλη παρέα με 5 τολμηρούς εξερευνητές ξεκινούν μια μουσική περιπέτεια η οποία θα τους πάει μία βόλτα στο "Gazarte Ground Stage" το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Βασικός στόχος να ανακαλύψουν εάν υπάρχει ζωή και μουσική σε άλλους πλανήτες. Μαζί τους κουβαλάνε αγαπημένα τραγούδια από τον δίσκο της "Ο κόσμος σου", γνωστά λαϊκά και πολλά άλλα. Αναχωρώντας από τη γη θα επιχειρήσουν να εισέλθουν στο αχανές διάστημα και να συνδυάσουν μουσικές φαινομενικά ασυνδύαστες, δημιουργώντας ένα δικό τους μοναδικό σύμπαν.

Τη Νεφέλη θα συνοδεύσουν οι: Γιώργος Κωνσταντίνου - Μπάσο, Ορέστης Μπενέκας - Πλήκτρα, Synth, Γιάννης Πατάκας - Ηλεκτρική κιθάρα, Ιάσονας Wastor – Τύμπανα.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Συναυλίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Συναυλίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Γιατί όλοι μιλούν για τον Bad Bunny

Ποιος πραγματικά είναι ο τραγουδιστής-φαινόμενο που ξεκίνησε από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του και κατέληξε στην κορυφή των Grammys, προκαλώντας παγκόσμια φρενίτιδα στους fans.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
04/02/2026

"Η Σονάτα του Σεληνόφωτος" του Γιάννη Ρίτσου συναντά τη μεσογειακή ψυχή των Encardia

Στο επίκεντρο βρίσκεται η γυναίκα δίχως όνομα, μια μυστηριώδης φιγούρα με τα μαύρα, πλαισιωμένη από ένα φεγγάρι-καταλύτη, σύμβολο αιωνιότητας.

Η κόρη των Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι-Κατρίν Ντενέβ στην Ελλάδα, με το μουσικό υπερθέαμα "Dream Requiem"

Η Chiara Mastroianni, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πρωταγωνιστώντας στο έργο που ετοιμάζει για το Μέγαρο Μουσικής ο Rufus Wainwright.

Η ποίηση του Γιάννη Ρίτσου μπαίνει σε ηλεκτρονική τροχιά

Ο Κ.ΒΗΤΑ προτείνει τη δίωρη παράσταση "Ο Κόσμος Είναι Ένας" (Θέατρο "Ολύμπια", Δευτέρα 9/2), στοχεύοντας σε μια μουσικο-ακουστική εμπειρία που θα φωτίσει το έργο του σπουδαίου ποιητή από μια διαφορετική σκοπιά.

Ένας κορυφαίος κιθαρίστας και συνθέτης φέρνει τη "Μεσόγειο" στο Μέγαρο Μουσικής

Την Κυριακή 1 Μαρτίου, στην Αίθουσα "Γιάννης Μαρίνος" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο διεθνούς φήμης Παναγιώτης Μάργαρης μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Ανοιξιάτικη ελληνο-σουηδική μελωδική death metal βραδιά στην Αθήνα

Μία εμπειρία death metal ήχου, με επιθετική βαρύτητα, περίπλοκες αρμονίες κιθάρας και πιασάρικα hooks, σύντομα στο Arch Club.

"The Cabinet of Dr. Caligari": η εμβληματική ταινία αποκτά μουσική από τον Jozef van Wissem

Ο μουσικός και στενός συνεργάτης του Τζιμ Τζάρμους παρουσιάζει ζωντανά το πρωτότυπο soundtrack για την κλασική εξπρεσσιονιστική ταινία του Ρόμπερτ Βίνε.