Έξτρα ημερομηνία για τις εμφανίσεις των Nothing But Thieves στην Αθήνα

Στο πρώτο τους headlining show στη χώρα μας εγκαινιάζουν τον φετινό κύκλο των Jameson Connects Μusic Sessions.

Nothing But Thieves

Το Jameson Irish Whiskey επιστρέφει με τα Jameson Connects Μusic Sessions και παρουσιάζει τους "καυτούς" Nothing But Thieves στο πρώτο headlining show τους στη χώρα μας, στις 19 και στις 20 Απριλίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο - ΟΣΥ. Η πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, στο πλαίσιο Ejekt 2022, έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους.

Οι Nothing But Thieves, το νέο μεγάλο ροκ συγκρότημα της βρετανικής μουσικής σκηνής,έρχονται στην Αθήνα κυριολεκτικά στο απόγειο της καριέρας τους. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους "Dead Club City”, που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, σκαρφάλωσε κατευθείαν στο Νο1 των βρετανικών charts, χαρίζοντάς τους το σημαντικότερο milestone μέχρι τώρα. Παράλληλα η συνεργασία τους με τους Purple Disco Machine και Duke Dumont στο "Something On My Mind”, ένα από τα μεγαλύτερα hits της χρονιάς.

To 2023 είναι η χρονιά-επιστέγασμα της εντυπωσιακής ως τώρα πορείας των Nothing But Thieves κατά την πρόσφατη δεκαετία, με τα τραγούδια τους να συγκεντρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια streams, τις περιοδείες τους να είναι διαρκώς sold out και τη μουσική τους να ακούγεται σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές (Vikings, The Royals, The Vampire Diaries, κλπ) και παιχνίδια (FIFA 16, NHL 17 και 18, Need For Speed Payback, κλπ). Σε μια εποχή που η κιθαριστική μουσική σχεδόν απουσιάζει από το προσκήνιο, αυτό το γκρουπ είναι η μεγάλη ελπίδα της σύγχρονης βρετανικής ροκ, χάρη σε έξοχα τραγούδια, όπως τα "Amsterdam”, "Trip Switch”, "Sorry”, "If I Get High” και "You Know Me Too Well” που θυμίζουν τι σημαίνει arena act.

Προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει την Τρίτη στις 11 π.μ. (€ 21-18) μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ματαιώνεται η συναυλία των Machine Head στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί στους κατόχους.

01/05/2024

Άνισες εντυπώσεις από συναυλίες της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Μέγαρο

Παρά το ενδιαφέρον του προγραμματισμού, οι "άτακτες" εμφανίσεις του συνόλου σε διάφορους χώρους δεν επιτρέπουν ξεκάθαρη αποτίμηση της προόδου του.

Dave Holland: Τζαζ θρίαμβος στα St Paul's Sessions, παρέα με το νέο του τρίο

Εκπληκτική βραδιά στο αμφιθέατρο "Ιωάννης Δεσποτόπουλος" του Ωδείου Αθηνών, με διαρκείς ζητωκραυγές για τον σπουδαίο Βρετανό κοντραμπασίστα και τις καινούριες του περιπέτειες με τους Αμερικανούς παιχταράδες Jaleel Shaw (άλτο σαξόφωνο) & Eric Harland (ντραμς).

Indie Playground Festival vol.2: Ένα διήμερο πάρτι στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ένα event αφιερωμένο στη σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie, alternative rock, pop και electronica σκηνή.

Η Ταράτσα του Φοίβου ανάβει ξανά τα φώτα της στο θέατρο Άλσος

Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος.

O συνθέτης Σταύρος Σοφιανόπουλος μάς λέει "Λέξεις που δεν είπαμε"

Με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών παρουσιάζουν την νέα του δισκογραφική δουλειά, καθώς και παλαιότερες μουσικές και τραγούδια, που κέρδισαν την αναγνώριση και αγάπη του κοινού.